BCA gaat auto’s verkopen van particulieren AutoScout24

BCA Autoveiling is een samenwerking aangegaan met AutoScout24 want die gaat zijn particuliere adverteerders de mogelijkheid bieden hun auto tegen een gegarandeerd bod te verkopen via BCA Autoveiling in Barneveld.

Met de samenwerking tussen BCA Autoveiling en de occasionwebsite AutoScout24 heeft de consument een snelle en gemakkelijke manier om zijn auto te verkopen. Na een online taxatie volgt een gegarandeerd bod van BCA en de verkoper hoeft niet op de opbrengst uit de veiling te wachten want hij heeft het geld al binnen twee dagen op z’n rekening staan.  Directeur Iede Aukema van BCA Autoveiling: "Met deze samenwerking heeft AutoScout24 er een nieuwe service bij. Particuliere adverteerders bij de website weten door deze unieke samenwerking met BCA Autoveiling zeker dat zij op een eenvoudige manier een goede prijs voor hun auto krijgen. Wij bij BCA hebben een nauwkeurig beeld van de waarde van een auto. En een auto brengt bij onze veilingen vaak meer op dan bij de handel. De opbrengst is vaak hoger dan de waarde in de koerslijsten."

De werkwijze is simpel: de consument kan zijn auto te koop aanbieden op AutoScout24 en hij kan er nu ook voor kiezen om zijn auto te verkopen aan BCA Autoveiling. Hij ontvangt daarvoor een automatische aanbieding. Kiest hij voor dat laatste traject dan volgt een gratis taxatie van de BCA Prijsmeester, de expert van het veilinghuis. Bevalt de prijs en komt de staat van de auto na een inspectie overeen met de omschrijving zoals de klant die heeft ingevoerd bij AutoScout24, dan volgt een gegarandeerd bod en kan de koop worden afgerond. Binnen twee dagen wordt dan het geld overgemaakt aan de verkoper.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

BCA gaat auto’s verkopen van particulieren AutoScout24 - Automobielmanagement.nl

BCA gaat auto’s verkopen van particulieren AutoScout24

BCA Autoveiling is een samenwerking aangegaan met AutoScout24 want die gaat zijn particuliere adverteerders de mogelijkheid bieden hun auto tegen een gegarandeerd bod te verkopen via BCA Autoveiling in Barneveld.

Met de samenwerking tussen BCA Autoveiling en de occasionwebsite AutoScout24 heeft de consument een snelle en gemakkelijke manier om zijn auto te verkopen. Na een online taxatie volgt een gegarandeerd bod van BCA en de verkoper hoeft niet op de opbrengst uit de veiling te wachten want hij heeft het geld al binnen twee dagen op z’n rekening staan.  Directeur Iede Aukema van BCA Autoveiling: "Met deze samenwerking heeft AutoScout24 er een nieuwe service bij. Particuliere adverteerders bij de website weten door deze unieke samenwerking met BCA Autoveiling zeker dat zij op een eenvoudige manier een goede prijs voor hun auto krijgen. Wij bij BCA hebben een nauwkeurig beeld van de waarde van een auto. En een auto brengt bij onze veilingen vaak meer op dan bij de handel. De opbrengst is vaak hoger dan de waarde in de koerslijsten."

De werkwijze is simpel: de consument kan zijn auto te koop aanbieden op AutoScout24 en hij kan er nu ook voor kiezen om zijn auto te verkopen aan BCA Autoveiling. Hij ontvangt daarvoor een automatische aanbieding. Kiest hij voor dat laatste traject dan volgt een gratis taxatie van de BCA Prijsmeester, de expert van het veilinghuis. Bevalt de prijs en komt de staat van de auto na een inspectie overeen met de omschrijving zoals de klant die heeft ingevoerd bij AutoScout24, dan volgt een gegarandeerd bod en kan de koop worden afgerond. Binnen twee dagen wordt dan het geld overgemaakt aan de verkoper.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding