De Duitse groep heeft daartoe een huurovereenkomst getekend voor een gebouw van 50.000 vierkante meter in Ath in Wallonië op zo’n 50 kilometer van Brussel. “De productie van gebruikte auto’s in huis brengen, stelt Autohero in staat elke stap van het proces volledig te beheersen en vormt een integraal onderdeel van de winststrategie van de groep,” stelt Auto1 in een persbericht.

Het centrum in Ath moet in het vierde kwartaal gaan draaien. De nieuwe locatie is goed verbonden met de meeste Auto1 inkoopvestigingen in België waardoor er efficiënte logistieke routes ontstaan. Ath is het zevende productiecentrum voor Autohero in minder dan een jaar tijd. De totale capaciteit komt daarmee op 132.000 gebruikte voertuigen per jaar.

Lees ook:

AUTO1.com: snel inruilwaarde berekenen met AUTO1 EVA-app