Auto1 opent occasion-opknap centrum in België

Auto1 Groep gaat een eigen vestiging voor het verkoop klaar maken van occasions van Autohero openen in België. Dat productiecentrum krijgt een capaciteit van 18,5 duizend voertuigen per jaar en kan werk bieden aan meer dan 200 mensen in een reeks technische functies.

Foto: Shutterstock

De Duitse groep heeft daartoe een huurovereenkomst getekend voor een gebouw van 50.000 vierkante meter in Ath in Wallonië op zo’n 50 kilometer van Brussel. “De productie van gebruikte auto’s in huis brengen, stelt Autohero in staat elke stap van het proces volledig te beheersen en vormt een integraal onderdeel van de winststrategie van de groep,” stelt Auto1 in een persbericht.

Het centrum in Ath moet in het vierde kwartaal gaan draaien. De nieuwe locatie is goed verbonden met de meeste Auto1 inkoopvestigingen in België waardoor er efficiënte logistieke routes ontstaan. Ath is het zevende productiecentrum voor Autohero in minder dan een jaar tijd. De totale capaciteit komt daarmee op 132.000 gebruikte voertuigen per jaar.

Lees ook:

AUTO1.com: snel inruilwaarde berekenen met AUTO1 EVA-app 

Auto1 opent occasion-opknap centrum in België - Automobielmanagement.nl

Auto1 opent occasion-opknap centrum in België

Auto1 Groep gaat een eigen vestiging voor het verkoop klaar maken van occasions van Autohero openen in België. Dat productiecentrum krijgt een capaciteit van 18,5 duizend voertuigen per jaar en kan werk bieden aan meer dan 200 mensen in een reeks technische functies.

Foto: Shutterstock

De Duitse groep heeft daartoe een huurovereenkomst getekend voor een gebouw van 50.000 vierkante meter in Ath in Wallonië op zo’n 50 kilometer van Brussel. “De productie van gebruikte auto’s in huis brengen, stelt Autohero in staat elke stap van het proces volledig te beheersen en vormt een integraal onderdeel van de winststrategie van de groep,” stelt Auto1 in een persbericht.

Het centrum in Ath moet in het vierde kwartaal gaan draaien. De nieuwe locatie is goed verbonden met de meeste Auto1 inkoopvestigingen in België waardoor er efficiënte logistieke routes ontstaan. Ath is het zevende productiecentrum voor Autohero in minder dan een jaar tijd. De totale capaciteit komt daarmee op 132.000 gebruikte voertuigen per jaar.

Lees ook:

AUTO1.com: snel inruilwaarde berekenen met AUTO1 EVA-app