De website lichtte 200 duizend gebruikte auto’s in zijn Nederlandse bestand door:  Almere, Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. De gemiddelde prijs voor een occasion ligt er op 15.112 euro. In Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Almere en Nijmegen is de autozoeker goedkoper uit; in Breda, Amsterdam, Groningen, Utrecht en Tilburg juist duurder.

Gekeken naar het aanbod, springt Almere eruit. Alleen daar is de Renault Mégane het meest aangeboden model. In alle andere steden is dat de Volkswagen Golf, gevolgd door de BMW 3-serie. De laatste vindt vooral gretig aftrek in de drie grootste steden van ons land. Conclusie van Jurgen Vugts, directeur AutoScout24 Nederland. "Het kan dus zeker lonen om een paar kilometer extra te rijden. Binnen Brabant vind je bijvoorbeeld op een afstand van maar zestig kilometer zowel de duurste als de op twee na goedkoopste stad van het land."   

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding