Kerstveiling bij EVA

EVA zal vrijdag 19 december vanaf 09:30 uur ongeveer tweehonderd auto’s veilen. Bij de EVA Hamerveiling zijn dit zogenaamde echt verkoopbare auto’s. De auto’s zijn merendeels afkomstig van de grotere leasemaatschappijen.

Autoveiling Nederland is november gestart met het ‘Nieuwe Veilen’ onder leiding van EVA. "Het Nieuwe Veilen is veel efficiënter." aldus Wierd Meijering, algemeen directeur van de AVN Group: "Bij de EVA Hamerveiling is de verkooplimiet maximaal 105 procent  van de door de Taxatiedesk afgegeven veilingwaarde. Het voertuig wordt boven het verkooplimiet altijd direct toegezegd aan de hoogste bieder". Meijering gaat er vanuit dat ruim negentig procent van de aangeboden auto’s ook de deur uitgaan. Wanneer men 19 december een auto koopt en betaalt, wordt deze nog voor de kerstdagen geleverd.

Kerstveiling bij EVA - Automobielmanagement.nl

Kerstveiling bij EVA

EVA zal vrijdag 19 december vanaf 09:30 uur ongeveer tweehonderd auto’s veilen. Bij de EVA Hamerveiling zijn dit zogenaamde echt verkoopbare auto’s. De auto’s zijn merendeels afkomstig van de grotere leasemaatschappijen.

Autoveiling Nederland is november gestart met het ‘Nieuwe Veilen’ onder leiding van EVA. "Het Nieuwe Veilen is veel efficiënter." aldus Wierd Meijering, algemeen directeur van de AVN Group: "Bij de EVA Hamerveiling is de verkooplimiet maximaal 105 procent  van de door de Taxatiedesk afgegeven veilingwaarde. Het voertuig wordt boven het verkooplimiet altijd direct toegezegd aan de hoogste bieder". Meijering gaat er vanuit dat ruim negentig procent van de aangeboden auto’s ook de deur uitgaan. Wanneer men 19 december een auto koopt en betaalt, wordt deze nog voor de kerstdagen geleverd.