Adriaan Roggeveen (Sator Holding), Cor Baltus (PartsPoint Holding) en Marcel Streppel (Doyen Auto) deelden hun zienswijzen met de ruim tweehonderd genodigden die woensdagmiddag, ondanks de grote hitte, waren verschenen op het Driving Business Aftermarket Event in De Vanenburg in Putten. Van ‘het recht van de sterkste’ is een filmpje getoond waarin onder meer de leeuw Sator acteerde en een roedel Brezans en AD’s. Zie films hieronder.

Onder leiding van Bavo Galama werd verder het gevarieerde programma afgewerkt, waaronder ook de presentatie van de conclusies van het Nationaal Occasion Onderzoek door VWE, een presentatie over de groeiende online handel in onderdelen door Michiel Aker (Marktplaats) en de problemen als gevolg van illegale sloop en fraude bij export door directeur Arie de Jong van ARN. De middag werd besloten met een luchtige schets van de opmerkelijke wereld van de klassieke auto door kenner (en AM-columnist) Ton Roks. U kunt een aantal van de presentaties hier inzien.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding