BCA wordt veilingpartner ANWB Verkoopservice

De ANWB Verkoopservice gaat samenwerken met BCA Autoveiling. Klanten die het gegarandeerde bod accepteren, kunnen terecht bij één van de inleverpunten, een Wegenwachtstation of een vestiging van Logicx bij hen in de buurt.

BCA wordt veilingpartner ANWB Verkoopservice

De ANWB begon de ANWB Verkoopservice in november 2010. Leden van de ANWB krijgen met deze online-service de mogelijkheid om hun eigen auto of motor binnen één dag te verkopen tegen een gegarandeerde prijs, zonder vervelende en tijdrovende onderhandelingen. Uit ANWB-onderzoek blijkt dat meer dan helft van de Nederlanders opziet tegen de onderhandelingen bij het inruilen van hun auto.

Voorheen werden de auto’s verkocht via veiler Autorola. De nieuwe partner BCA in Barneveld is een onderdeel van British Car Auctions (BCA), Europa’s grootste veiling voor personenauto’s, bestelwagens, motoren, vrachtwagens en bijzondere voertuigen. De BCA Groep heeft vestigingen in Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

BCA wordt veilingpartner ANWB Verkoopservice - Automobielmanagement.nl

BCA wordt veilingpartner ANWB Verkoopservice

De ANWB Verkoopservice gaat samenwerken met BCA Autoveiling. Klanten die het gegarandeerde bod accepteren, kunnen terecht bij één van de inleverpunten, een Wegenwachtstation of een vestiging van Logicx bij hen in de buurt.

BCA wordt veilingpartner ANWB Verkoopservice

De ANWB begon de ANWB Verkoopservice in november 2010. Leden van de ANWB krijgen met deze online-service de mogelijkheid om hun eigen auto of motor binnen één dag te verkopen tegen een gegarandeerde prijs, zonder vervelende en tijdrovende onderhandelingen. Uit ANWB-onderzoek blijkt dat meer dan helft van de Nederlanders opziet tegen de onderhandelingen bij het inruilen van hun auto.

Voorheen werden de auto’s verkocht via veiler Autorola. De nieuwe partner BCA in Barneveld is een onderdeel van British Car Auctions (BCA), Europa’s grootste veiling voor personenauto’s, bestelwagens, motoren, vrachtwagens en bijzondere voertuigen. De BCA Groep heeft vestigingen in Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.