AutoScout24/AutoTrader tonen auto’s met ‘100% onderhouden-label’

De combinatie van AutoScout24/Auto Trader biedt vanaf nu de zoekmogelijkheid om alle 100% onderhouden-auto’s te kunnen selecteren.

AutoScout24/AutoTrader tonen auto’s met '100% onderhouden-label'

De autoverkoopsites werken hiervoor samen met de Stichting 100% onderhouden. Autokopers kunnen hierdoor nog makkelijker een volledig onderhouden auto vinden. Uit onderzoek blijkt dat dit een belangrijk zoekcriterium is om de onzekerheid rond de aankoop van een auto te verminderen.

Het kwaliteitslabel 100% onderhouden is relatief nieuw en qua opzet vergelijkbaar met het kilometerkeurmerk Nationale Autopas. Het is te herkennen aan het speciale weblabel bij de advertentie en bij de auto in de showroom. De doelstellingen van Stichting 100% onderhouden worden gesteund door ANWB en Bovag.
 

Goed onderhouden auto

Als tijdens het zoeken op de autoverkoopsites de zoekoptie ‘100% onderhouden’ aangevinkt wordt, krijgen autokopers het aanbod te zien van alle volledig onderhouden auto’s die door deelnemers van dit onafhankelijke kwaliteitslabel aangeboden worden.
 

Samenwerking 100% onderhouden en AutoScout24

AutoScout24 directeur Jurgen Vugts is blij met de extra waarde die hiermee geboden wordt: "Autokopers willen steeds meer informatie over de herkomst van hun droomauto. Het 100% onderhouden-label sluit goed aan bij deze wens".

Anton Pluim van Stichting 100% onderhouden is blij met de samenwerking: "De grootste online-aanbieder van gebruikte auto’s kiest hiermee voor transparantie en dit is een belangrijke stap om consumenten die een andere auto zoeken te bereiken met voorlichting over goed onderhoud".  

Autokopers hechten waarde aan onderhoudsverleden

Autokopers hechten veel waarde aan informatie over het onderhoudsverleden van een auto, zo blijkt uit recent onderzoek van de Stichting 100% onderhouden. Een volledig onderhouden auto met een transparante historie heeft ten opzichte van eenzelfde auto zonder historie gemiddeld 972 euro meer waarde voor een autokoper. Bij de meeste geadverteerde auto’s is deze informatie nog niet of nauwelijks te vinden. Om het label te mogen voeren, moet een auto tijdens de hele levensduur tijdig en volgens de voorschriften van de fabrikant zijn onderhouden.

AutoScout24/AutoTrader tonen auto’s met ‘100% onderhouden-label’ - Automobielmanagement.nl

AutoScout24/AutoTrader tonen auto’s met ‘100% onderhouden-label’

De combinatie van AutoScout24/Auto Trader biedt vanaf nu de zoekmogelijkheid om alle 100% onderhouden-auto’s te kunnen selecteren.

AutoScout24/AutoTrader tonen auto’s met '100% onderhouden-label'

De autoverkoopsites werken hiervoor samen met de Stichting 100% onderhouden. Autokopers kunnen hierdoor nog makkelijker een volledig onderhouden auto vinden. Uit onderzoek blijkt dat dit een belangrijk zoekcriterium is om de onzekerheid rond de aankoop van een auto te verminderen.

Het kwaliteitslabel 100% onderhouden is relatief nieuw en qua opzet vergelijkbaar met het kilometerkeurmerk Nationale Autopas. Het is te herkennen aan het speciale weblabel bij de advertentie en bij de auto in de showroom. De doelstellingen van Stichting 100% onderhouden worden gesteund door ANWB en Bovag.
 

Goed onderhouden auto

Als tijdens het zoeken op de autoverkoopsites de zoekoptie ‘100% onderhouden’ aangevinkt wordt, krijgen autokopers het aanbod te zien van alle volledig onderhouden auto’s die door deelnemers van dit onafhankelijke kwaliteitslabel aangeboden worden.
 

Samenwerking 100% onderhouden en AutoScout24

AutoScout24 directeur Jurgen Vugts is blij met de extra waarde die hiermee geboden wordt: "Autokopers willen steeds meer informatie over de herkomst van hun droomauto. Het 100% onderhouden-label sluit goed aan bij deze wens".

Anton Pluim van Stichting 100% onderhouden is blij met de samenwerking: "De grootste online-aanbieder van gebruikte auto’s kiest hiermee voor transparantie en dit is een belangrijke stap om consumenten die een andere auto zoeken te bereiken met voorlichting over goed onderhoud".  

Autokopers hechten waarde aan onderhoudsverleden

Autokopers hechten veel waarde aan informatie over het onderhoudsverleden van een auto, zo blijkt uit recent onderzoek van de Stichting 100% onderhouden. Een volledig onderhouden auto met een transparante historie heeft ten opzichte van eenzelfde auto zonder historie gemiddeld 972 euro meer waarde voor een autokoper. Bij de meeste geadverteerde auto’s is deze informatie nog niet of nauwelijks te vinden. Om het label te mogen voeren, moet een auto tijdens de hele levensduur tijdig en volgens de voorschriften van de fabrikant zijn onderhouden.