Eerste privéauto Max Verstappen op Marktplaats (filmpje)

Op 17-jarige leeftijd en zonder rijbewijs zat Max Verstappen al achter het stuur van een Formule 1 bolide, maar zijn eerste privéauto was een Mercedes Benz C63 coupe. Deze wagen staat nu te koop op Marktplaats.

Op zowel het dashboard als de motorafdekking is de handtekening van Verstappen vereeuwigd. Voor echte racefans een ‘unique selling point.’

De Mercedes wordt morgen geveild via Epic Auctions en sinds gisteren aangeboden op Marktplaats. Door dit bijzondere model ook op de handelssite te plaatsen, hoopt het veilinghuis nog meer Formule 1 fans te bereiken. De vraag is welke Verstappen-fan het langste in de race blijft en het hoogste biedt. 

Testrit
Het duo Thijs en Joep, op YouTube beter bekend als de Bucket Boys, zagen de advertentie op Marktplaats en raceten naar het veilinghuis om voor een video een uniek testritje te maken. Hoe dat is gegaan? Bekijk onderstaand het filmpje. Nu is het afwachten welke Verstappen-fan als kampioen uit de veiling komt.
 

 

 

Eerste privéauto Max Verstappen op Marktplaats (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Eerste privéauto Max Verstappen op Marktplaats (filmpje)

Op 17-jarige leeftijd en zonder rijbewijs zat Max Verstappen al achter het stuur van een Formule 1 bolide, maar zijn eerste privéauto was een Mercedes Benz C63 coupe. Deze wagen staat nu te koop op Marktplaats.

Op zowel het dashboard als de motorafdekking is de handtekening van Verstappen vereeuwigd. Voor echte racefans een ‘unique selling point.’

De Mercedes wordt morgen geveild via Epic Auctions en sinds gisteren aangeboden op Marktplaats. Door dit bijzondere model ook op de handelssite te plaatsen, hoopt het veilinghuis nog meer Formule 1 fans te bereiken. De vraag is welke Verstappen-fan het langste in de race blijft en het hoogste biedt. 

Testrit
Het duo Thijs en Joep, op YouTube beter bekend als de Bucket Boys, zagen de advertentie op Marktplaats en raceten naar het veilinghuis om voor een video een uniek testritje te maken. Hoe dat is gegaan? Bekijk onderstaand het filmpje. Nu is het afwachten welke Verstappen-fan als kampioen uit de veiling komt.