Certificaat voor 100% onderhouden occasion

Auto’s die als 100% onderhouden worden beoordeeld kunnen vanaf nu ook een officieel certificaat ontvangen van Stichting 100% onderhouden. Net als het RDW Tellerrapport wordt dit certificaat automatisch verzonden naar het autobedrijf die deze onderhoudsstatus heeft toegekend.

Het certificaat is een autospecifiek waardedocument. Dit document wordt automatisch opgemaakt voor één bepaalde occasion en bevat daarom zichtbaar het kenteken, merk en type en de naam van het verkopende autobedrijf. Alle ca. 150 autobedrijven die deelnemen aan 100% onderhouden krijgen dit certificaat 48 uur na aanvinken automatisch gemaild als certified-pdf. De autobedrijven kunnen dit waardecertificaat als pdf plaatsen bij de occassionadvertentie. Verder is het te printen en bij de auto te tonen. Bij aflevering van de auto kan het meegegeven worden aan de nieuwe eigenaar.

De consument krijgt met het document een zichtbare bevestiging dat de auto altijd het onderhoud heeft genoten volgens het fabrieks-onderhoudsschema. Uit onderzoek blijkt dat die bevestiging erg belangrijk gevonden wordt. Bovendien stimuleert het ook daarna goed auto-onderhoud doordat men het keurmerk ook na de aflevering graag wil behouden, aldus een verklaring van Stichting 100% onderhouden.

Directeur Anton Pluim: "Vanaf het begin was een fysiek certificaat voor ons keurmerk al een grote wens. Wij zijn eerst gestart met de weblabels die inmiddels overal beginnen te verschijnen. Nu was het tijd voor de volgende stap. Net als bij de NAP werkt het gebruik van een waardedocument als bewijs van kwaliteit en daarmee om de prijs te onderbou-wen. Van belang is dat het proces voor het autobedrijf geautomatiseerd verloopt en dat hebben we heel goed kunnen borgen".

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Certificaat voor 100% onderhouden occasion - Automobielmanagement.nl

Certificaat voor 100% onderhouden occasion

Auto’s die als 100% onderhouden worden beoordeeld kunnen vanaf nu ook een officieel certificaat ontvangen van Stichting 100% onderhouden. Net als het RDW Tellerrapport wordt dit certificaat automatisch verzonden naar het autobedrijf die deze onderhoudsstatus heeft toegekend.

Het certificaat is een autospecifiek waardedocument. Dit document wordt automatisch opgemaakt voor één bepaalde occasion en bevat daarom zichtbaar het kenteken, merk en type en de naam van het verkopende autobedrijf. Alle ca. 150 autobedrijven die deelnemen aan 100% onderhouden krijgen dit certificaat 48 uur na aanvinken automatisch gemaild als certified-pdf. De autobedrijven kunnen dit waardecertificaat als pdf plaatsen bij de occassionadvertentie. Verder is het te printen en bij de auto te tonen. Bij aflevering van de auto kan het meegegeven worden aan de nieuwe eigenaar.

De consument krijgt met het document een zichtbare bevestiging dat de auto altijd het onderhoud heeft genoten volgens het fabrieks-onderhoudsschema. Uit onderzoek blijkt dat die bevestiging erg belangrijk gevonden wordt. Bovendien stimuleert het ook daarna goed auto-onderhoud doordat men het keurmerk ook na de aflevering graag wil behouden, aldus een verklaring van Stichting 100% onderhouden.

Directeur Anton Pluim: "Vanaf het begin was een fysiek certificaat voor ons keurmerk al een grote wens. Wij zijn eerst gestart met de weblabels die inmiddels overal beginnen te verschijnen. Nu was het tijd voor de volgende stap. Net als bij de NAP werkt het gebruik van een waardedocument als bewijs van kwaliteit en daarmee om de prijs te onderbou-wen. Van belang is dat het proces voor het autobedrijf geautomatiseerd verloopt en dat hebben we heel goed kunnen borgen".

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding