Bynco is de eerste Nederlandse speler die tweedehands auto’s uitsluitend online verkoopt. Klanten zoeken, bekijken, beoordelen, bestellen en betalen de auto via de website van Bynco en krijgen de auto binnen 48 uur thuis afgeleverd. De vakjury van de DIA Awards onderscheidde deze vorm van e-commerce met de gouden award in de categorie Disrupter. Daarmee liet Bynco grote namen als Rabobank, ABN Amro, Nuon en Albert Heijn achter zich.

‘Bynco is een goed alternatief voor de aankoop van auto’s van zowel particulieren als dealers’, aldus het juryrapport. De jury ziet nog wel kansen in de verbetering van de user interface. Bynco bestaat nu ruim een jaar en maakt een sterke ontwikkeling door. Het streven is om in 2018 vier keer zoveel auto’s te verkopen dan vorig jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding