AVN brengt remarketing onder in apart bedrijf (filmpje)

AVN Remarketing is het nieuwe onderdeel van de AVN Group dat ondersteuning biedt voor wagenparkbeheerders voor hun remarketing-processen. Het bedrijf heeft specifieke applicaties ontwikkeld om het proces van einde-contract afhandeling tot en met verkoop te organiseren.

AVN brengt remarketing onder in apart bedrijf

De applicaties werden al jaren onder de naam van AutoVeiling.nl en AutoInspectie.nl geleverd, maar gaan nu, in aangepaste vorm, onder de vlag van AVN Remarketing de (internationale) markt op. "De gebundelde kennis van jaarlijks tienduizenden inspecties, afhandeling en veilingen levert iedere wagenparkbeheerder veel gemak, aanzienlijke besparingen, inzicht en overzicht op", aldus het bedrijf.

AVN denkt met deze stap de klant meer gemak, besparingen en nieuwe inzichten te brengen. Als voorbeeld noemt AVN haar product AutoZelfScan. Dit moet onder andere afrekenen met einde-contractdiscussies met berijders.

Bekijk onderstaand het filmpje. 

 

 

 

 

AVN brengt remarketing onder in apart bedrijf (filmpje) - Automobielmanagement.nl

AVN brengt remarketing onder in apart bedrijf (filmpje)

AVN Remarketing is het nieuwe onderdeel van de AVN Group dat ondersteuning biedt voor wagenparkbeheerders voor hun remarketing-processen. Het bedrijf heeft specifieke applicaties ontwikkeld om het proces van einde-contract afhandeling tot en met verkoop te organiseren.

AVN brengt remarketing onder in apart bedrijf

De applicaties werden al jaren onder de naam van AutoVeiling.nl en AutoInspectie.nl geleverd, maar gaan nu, in aangepaste vorm, onder de vlag van AVN Remarketing de (internationale) markt op. "De gebundelde kennis van jaarlijks tienduizenden inspecties, afhandeling en veilingen levert iedere wagenparkbeheerder veel gemak, aanzienlijke besparingen, inzicht en overzicht op", aldus het bedrijf.

AVN denkt met deze stap de klant meer gemak, besparingen en nieuwe inzichten te brengen. Als voorbeeld noemt AVN haar product AutoZelfScan. Dit moet onder andere afrekenen met einde-contractdiscussies met berijders.

Bekijk onderstaand het filmpje.