Terugblik: AM Remarketing Event 2021

Op woensdag 7 juli was het eindelijk zover: het AM Remarketing Event. Tijdens het live event mochten we ruim 100 genodigden ontvangen uit de wereld van de remarketing en occasionhandel. “Super om elkaar weer te zien.”

Te gast op het podium waren onder meer Van Mossel CEO Eric Berkhof en Paul van Lent van Auto.nl om hun kennis en ervaring over remarketing te delen met het aanwezige publiek. We presenteerden het Nationaal Occasion Onderzoek en de Volkswagen Golf werd uitgeroepen tot Occasion van het Jaar!

Bekijk hier de foto’s van het AM Remarketing Event

Terugblik: AM Remarketing Event 2021 - Automobielmanagement.nl

Terugblik: AM Remarketing Event 2021

Op woensdag 7 juli was het eindelijk zover: het AM Remarketing Event. Tijdens het live event mochten we ruim 100 genodigden ontvangen uit de wereld van de remarketing en occasionhandel. “Super om elkaar weer te zien.”

Te gast op het podium waren onder meer Van Mossel CEO Eric Berkhof en Paul van Lent van Auto.nl om hun kennis en ervaring over remarketing te delen met het aanwezige publiek. We presenteerden het Nationaal Occasion Onderzoek en de Volkswagen Golf werd uitgeroepen tot Occasion van het Jaar!

Bekijk hier de foto’s van het AM Remarketing Event