In de huidige occasionmarkt is het volgens Berkhof ‘elke week een uitdaging’ om voor de juiste voorraadmix te zorgen. De nieuwverkopen blijven achter en gaan niet meer op het niveau komen van de 500.000 auto’s gemiddeld die tot zo’n acht jaar geleden werden verkocht. Tenzij de overheid extra stimulerende maatregelen neemt om het wagenpark te verjongen en vergroenen, denkt Berkhof. Toch krijgen ze het occasionaanbod voor elkaar. Hoe doen ze dat bij Van Mossel? En hoe kijken ze aan tegen de online verkoop van voertuigen? We vroegen het de algemeen directeur tijdens het Remarketing Event van Automobiel Management op 7 juli. Bekijk hier de video van het hele interview!

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding