CarCollect krijgt toegang tot salesplatform Autorola

Klanten van handelsplatform CarCollect krijgen ook toegang tot het Europese kopersnetwerk van Autorola in 19 landen. Bij verkoop van een auto via het Autorola salesplatform faciliteert Autorola bovendien de export naar het buitenland. Dit meldt Autorola in een korte verklaring.

Frank Tanke, Country Director Autorola Nederland: “In de huidige krappe markt zijn we erg blij dat we de krachten met CarCollect bundelen. Onze kopers krijgen nu dagelijks honderden nieuwe voertuigen aangeboden. Daarnaast kunnen de Indicata-klanten gebruikmaken van onze data binnen het CarCollect systeem om te controleren of de auto relevant is voor hun markt, zowel op basis van courantheid en prijs.”

Internationaal

Lev van der Eng, Chief Commercial Officer bij CarCollect: “Autorola maakt een selectie van de voertuigen waarop de prestaties het best zijn. Indicata levert tevens marktdata die onze partners in kunnen zetten binnen het handelsproces. Komende periode zullen we kijken waar we internationaal nog meer kunnen samenwerken.’

Lees ook:
12,5 procent meer occasions geïmporteerd

Reageren
500 tekens over
CarCollect krijgt toegang tot salesplatform Autorola - Automobielmanagement.nl

CarCollect krijgt toegang tot salesplatform Autorola

Klanten van handelsplatform CarCollect krijgen ook toegang tot het Europese kopersnetwerk van Autorola in 19 landen. Bij verkoop van een auto via het Autorola salesplatform faciliteert Autorola bovendien de export naar het buitenland. Dit meldt Autorola in een korte verklaring.

Frank Tanke, Country Director Autorola Nederland: “In de huidige krappe markt zijn we erg blij dat we de krachten met CarCollect bundelen. Onze kopers krijgen nu dagelijks honderden nieuwe voertuigen aangeboden. Daarnaast kunnen de Indicata-klanten gebruikmaken van onze data binnen het CarCollect systeem om te controleren of de auto relevant is voor hun markt, zowel op basis van courantheid en prijs.”

Internationaal

Lev van der Eng, Chief Commercial Officer bij CarCollect: “Autorola maakt een selectie van de voertuigen waarop de prestaties het best zijn. Indicata levert tevens marktdata die onze partners in kunnen zetten binnen het handelsproces. Komende periode zullen we kijken waar we internationaal nog meer kunnen samenwerken.’

Lees ook:
12,5 procent meer occasions geïmporteerd