TEXA-toer: dertig tot veertig man per avond

De begin oktober gestarte roadshow van TEXA-DiagnoseXpert trekt tot nu toe dertig à veertig belangstellende garagebedrijven per avond.

Van de in totaal twaalf geplande bijeenkomsten, op locaties door het hele land, hebben er nu vijf plaatsgevonden. Van degenen die zich inschreven komt ruim negentig procent daadwerkelijk. "Ook over de kwaliteit van de bezoekers heerst tevredenheid. "We concluderen dat de roadshows door de juiste mensen worden bezocht, namelijk de werkvloer", zegt Guido Weijerman, formulemanager van DiagnoseXpert Nederland. Hij informeert de bezoekers over de nieuwste mogelijkheden op het gebied van autotechnische vraagstukken, de helpdesk en het netwerk van DiagnoseXperts. Importeur Amtech Equipment neemt het praktijkgedeelte voor zijn rekening.

Op dit moment staan nog zeven avonden gepland. Het inschrijfformulier is te vinden bij DiagnoseXpert of op www.diagnosetester.nl/

TEXA-toer: dertig tot veertig man per avond - Automobielmanagement.nl

TEXA-toer: dertig tot veertig man per avond

De begin oktober gestarte roadshow van TEXA-DiagnoseXpert trekt tot nu toe dertig à veertig belangstellende garagebedrijven per avond.

Van de in totaal twaalf geplande bijeenkomsten, op locaties door het hele land, hebben er nu vijf plaatsgevonden. Van degenen die zich inschreven komt ruim negentig procent daadwerkelijk. "Ook over de kwaliteit van de bezoekers heerst tevredenheid. "We concluderen dat de roadshows door de juiste mensen worden bezocht, namelijk de werkvloer", zegt Guido Weijerman, formulemanager van DiagnoseXpert Nederland. Hij informeert de bezoekers over de nieuwste mogelijkheden op het gebied van autotechnische vraagstukken, de helpdesk en het netwerk van DiagnoseXperts. Importeur Amtech Equipment neemt het praktijkgedeelte voor zijn rekening.

Op dit moment staan nog zeven avonden gepland. Het inschrijfformulier is te vinden bij DiagnoseXpert of op www.diagnosetester.nl/