Dat betekent dat Lavans tot de kanshebbers behoort om de Award 2010 in de categorie workwear in de wacht te slepen. De finale vindt plaats op 15 april 2010, de presentatie is in handen van Jack van Gelder. Lavans heeft vestigingen in Helmond, Hoogeveen, De Meern, Amsterdam, Roosendaal, Apeldoorn en Rotterdam. Voorwaarden voor de beoordeelde collecties zijn dat deze er ‘stylish’ verantwoord uitzien, modern maar toch zakelijk zijn en dat comfort en kwaliteit een belangrijke rol spelen. Of, zoals de jury stelt, ‘corporate kleding dient prettig te zitten, comfortabel te zijn gedurende het uitvoeren van de werkzaamheden en natuurlijk tegen een stootje te kunnen. Vanzelfsprekend dient de kleding herkenbaar dus representatief te zijn voor de organisatie waar deze voor is’.

Walther van der Meer, key accountmanager automotive: "Wij hebben in overleg met de importeur van Seat met producent Bucofa een geheel nieuwe kledinglijn voor Seat ontwikkeld, afgestemd op hun huidige slogan Auto Emocion. De jury bestaat uit Nannet van der Kleijn (Amsterdam Fashion Institute), Leanne Bogers (CLEV) en Paul Schulten (Couturier). Lavans is meer dan tachtig jaar dienstverlener op het gebied van bedrijfskledingbeheer, sanitairhygiëne, vloerhygiëne en ruilpoetsdoeken voor de sectoren automotive, food, chemie, metallectro, retail en logistiek.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding