In 2010 speelt de beurs zich af van 14 tot en met 19 september. Onomstreden is behalve de omvang van de beurs (waar het gebruik van de shuttlebus tussen de diverse hallen allesbehalve een luxe is) ook het mondiale karakter ervan. Bij de vorige editie, in september 2008, kwam circa de helft van de bezoekers uit het buitenland. Bij de exposanten was tachtig procent niet van Duitse herkomst.

Het overweldigende aanbod bestrijkt de vakgebieden Onderdelen, Werkplaats- en Tankstationuitrusting, IT en Management, Wasinstallaties, Accessoires en Tuning. Een breed geschakeerd programma van seminars, workshops en tentoonstellingen omlijst het geheel. Nieuw ten opzichte van 2008 is de ingebruikname van hal 11,  waar op twee verdiepingen leveranciers staan met producten in de categorie Reparatie en Onderhoud. AM ging op pad en kwam met de volgende foto’s weer terug, zie fotogalerij rechts. Dubbelklikken levert een groot formaat.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding