Deze training is exclusief bedoeld voor de groep Acoat Selected-partners en raakt de kern van het schadeherstelbedrijf, buiten de directe processen van uitdeuken en spuiten. Het is een praktijkgerichte en toegankelijke cursus, gebaseerd op interactie. Theorie wordt afgewisseld met discussies en praktische oefeningen.

“In de markt van vandaag is sturen op cijfers, capaciteit maximaal benutten en heel goed plannen enorm belangrijk”, aldus Remco Ruiter, Business Consultant bij Acoat Selected. Hij ontwikkelde de training samen met zijn collega Han Bezemer. “Op basis van de Acoat Selected bedrijfsvergelijking laten we de deelnemers zien dat het percentage ‘omzet arbeid’ voor een groot deel het resultaat van een schadeherstelbedrijf bepaalt. We reiken handvatten aan om door actieve sturing die score aanmerkelijk te verbeteren.”

Ook komt de problematiek van planning in de praktijk aan bod. “We bieden hulpmiddelen om te komen tot een zorgvuldige planning die gebaseerd is op het aantal verkochte uren in plaats van het aantal auto’s.”

Bron: Autobandenportaal

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding