Rüttchen Veghel Dé werkplaats van Nederland

Rüttchen Veghel mag zich komend jaar Dé werkplaats van Nederland noemen.

De Noord-Brabantse werkplaats voor bedrijfswagens won woensdagavond de gelijknamige, tweejaarlijkse verkiezing van Lavans. De vorige keer werd de onderneming tweede, na het onafhankelijke autobedrijf Gert Mulder. Wederom waren de speerpunten van de wedstrijd hygiëne, representatie, milieu en veiligheid.

Rüttchen Veghel won onder meer vanwege zijn bedrijfsfilosofie genaamd Boomerang. Aspecten die hierin aan bod komen zijn onder meer ‘welkom’, ‘inleven’, ‘transparantie’ en ‘correctheid’. In het gehele bedrijf komen ze terug, bijvoorbeeld in het systeem om klachten en opmerkingen bij te houden – zodat ze binnen 48 uur worden afgehandeld. Ook heeft Rüttchen Veghel ruime voorzieningen voor zowel de klant als het personeel (darts, tafelvoetbal, etc.).

Aan de hand van de jurybezoeken, het interview met de eigenaar / chef werkplaats en het rapport van ViaNorm ziet de Top 10 er als volgt uit:

1. Rüttchen Veghel; 2. Autobedrijf Hulst, Staphorst; 3. Volvo De Beemd, Eindhoven; 4. Harrie Arendsen Doetinchem; 5. Vallei Auto Groep Scherpenzeel; 6. Volvo De Beemd, Veldhoven; 7. Wensink, Emmeloord; 8. M. de Koning BV, Krimpen a/d IJssel; 9. AutoService Stepelo, Haaksbergen; 10.BMW Amsterdam.

 

 

Reacties

Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.
Auto Elektra Veghel

Geplaatst door: paul van der bruggen op
Rüttchen Veghel Dé werkplaats van Nederland - Automobielmanagement.nl

Rüttchen Veghel Dé werkplaats van Nederland

Rüttchen Veghel mag zich komend jaar Dé werkplaats van Nederland noemen.

De Noord-Brabantse werkplaats voor bedrijfswagens won woensdagavond de gelijknamige, tweejaarlijkse verkiezing van Lavans. De vorige keer werd de onderneming tweede, na het onafhankelijke autobedrijf Gert Mulder. Wederom waren de speerpunten van de wedstrijd hygiëne, representatie, milieu en veiligheid.

Rüttchen Veghel won onder meer vanwege zijn bedrijfsfilosofie genaamd Boomerang. Aspecten die hierin aan bod komen zijn onder meer ‘welkom’, ‘inleven’, ‘transparantie’ en ‘correctheid’. In het gehele bedrijf komen ze terug, bijvoorbeeld in het systeem om klachten en opmerkingen bij te houden – zodat ze binnen 48 uur worden afgehandeld. Ook heeft Rüttchen Veghel ruime voorzieningen voor zowel de klant als het personeel (darts, tafelvoetbal, etc.).

Aan de hand van de jurybezoeken, het interview met de eigenaar / chef werkplaats en het rapport van ViaNorm ziet de Top 10 er als volgt uit:

1. Rüttchen Veghel; 2. Autobedrijf Hulst, Staphorst; 3. Volvo De Beemd, Eindhoven; 4. Harrie Arendsen Doetinchem; 5. Vallei Auto Groep Scherpenzeel; 6. Volvo De Beemd, Veldhoven; 7. Wensink, Emmeloord; 8. M. de Koning BV, Krimpen a/d IJssel; 9. AutoService Stepelo, Haaksbergen; 10.BMW Amsterdam.

 

 

Reacties

Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.
Auto Elektra Veghel

Geplaatst door: paul van der bruggen op