Amtech met nieuwe website op AutovakRAI 2011

Amtech heeft zijn website vernieuwd. De gebruiker kan rekenen op eenvoudiger navigatie en verbeterd overzicht van de productlijnen.

Op www.amtech.nl zijn alle productlijnen te traceren op bladzijdenummer van het onlangs door Amtech gelanceerde Automotive Magazine. De zestig pagina’s tellende brochure is digitaal te downloaden of gratis te bestellen als geprinte versie.

Amtech presenteert zijn nieuwe website kort voor de AutovakRAI 2011, die volgende week maandag van start gaat. In het RAI-complex heeft de leverancier standnummer 10.211, waar het volledige productengamma wordt getoond, met onder meer Nussbaum, Texa, Romess, Datex en Horn & Bauer. Op de nieuwe homepage van Amtech is maandelijks een aanbieding te vinden (de eerste keer overigens voor "een speciale AutovakRAI-prijs").

Amtech met nieuwe website op AutovakRAI 2011 - Automobielmanagement.nl

Amtech met nieuwe website op AutovakRAI 2011

Amtech heeft zijn website vernieuwd. De gebruiker kan rekenen op eenvoudiger navigatie en verbeterd overzicht van de productlijnen.

Op www.amtech.nl zijn alle productlijnen te traceren op bladzijdenummer van het onlangs door Amtech gelanceerde Automotive Magazine. De zestig pagina’s tellende brochure is digitaal te downloaden of gratis te bestellen als geprinte versie.

Amtech presenteert zijn nieuwe website kort voor de AutovakRAI 2011, die volgende week maandag van start gaat. In het RAI-complex heeft de leverancier standnummer 10.211, waar het volledige productengamma wordt getoond, met onder meer Nussbaum, Texa, Romess, Datex en Horn & Bauer. Op de nieuwe homepage van Amtech is maandelijks een aanbieding te vinden (de eerste keer overigens voor "een speciale AutovakRAI-prijs").