De oude eigenaren, Frans Brouwer, Sip Meijer, Martin Bos en Jop Wiertz zullen 45 procent van de aandelen binnen Amtech Automotive verkrijgen. De overige 55 procent komt in handen van Rupro Beheer, de beheersorganisatie van onder meer Rema Tip Top, Explora en Brekupa. De samenwerking moet per 1 mei zijn juridische bekrachtiging krijgen. De dagelijkse leiding van Amtech Automotive BV zal gevoerd worden door directeur Frans Brouwer. Die is “erg blij met deze ontwikkeling. Ze stelt ons in staat om de vele plannen die wij hebben nog beter ten uitvoer te brengen.” Het productprogramma van de twee ervaren partijen blijft ongewijzigd. Verder volgen later dit jaar enkele nieuwe concepten, waarover op een later tijdstip meer informatie zal komen. Amtech Automotive is exclusief leverancier van Nussbaum en Texa-aircoproducten. Verder omvat het programma universele diagnose testapparatuur van Texa, G-scan en Autodiagnos. Ook producten van Horn & Bauer, Romess, Fronius en Rodcraft worden via de grossier geleverd aan het autobedrijf. Rupro voert ook het beheer uit van diverse industriële bedrijven in Nederland. De in Arnhem gevestigde onderneming is een dochter van het Duitse concern Stahlgruber.