De opening werd afgelopen vrijdag gevierd. Hoco Parts kreeg in eerste instantie de opdracht voor de levering van onder meer zes hefbruggen en wielserviceapparatuur. Tijdens de uitvoering ontstond de vraag naar een verlichtingsplan en specifieke elektrotechnische installaties, toegepast op de situatie bij Harley Davidson. Hamer-partner Snap-on voorzag iedere Harley-Davidsonmonteur van een gereedschapswagen en werkbank, inclusief tools voor het illustere motorfietsmerk.

Harley-Davidson heeft meerdere dealerschappen in de planning staan voor Europa. Beide  partijen zullen volgens Hamer Automotive daarom in gesprek blijven. Tegelijk met de start in Amsterdam begint het merk een gloednieuwe campagne: ‘Stop dreaming, start riding!’. De campagne roept iedereen op die altijd al ‘the real thing’ heeft willen ervaren, om koers te zetten naar Jarmuiden 43, waar Harley-Davidson Amsterdam gevestigd is. Behalve over een showroom en werkplaats beschikt Harley-Davidson Amsterdam ook over een bar en een shop met de nieuwste kleding- en accessoirecollecties.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding