De toepassing van turbochargers in de automobielindustrie, onder andere door het op grote schaal downsizen van motoren, heeft een enorme vlucht genomen. Turbo’s Hoet biedt automobielbedrijven de professionele ondersteuning van Turbo Hoet via TutboPartner Een belangrijk voordeel van TurboPartner is de TurboGarantie, waardoor de klanten kunnen rekenen op dezelfde zekerheid en kwaliteit als het officiële dealerkanaal.

Door het volgen van de TurboTraining en het succesvol afleggen van de TurboTest kwalificeert de garagist zich als turbo specialist. Wanneer de TurboPartner vervolgens de te monteren turbo’s registreert via http://www.turbo-partner.nl/ wordt hij direct voorzien van relevante artikelnummer specifieke montage-instructies. De TurboGarantie voorziet er in dat, mocht de turbo onverhoopt defect raken, er onmiddellijk – gratis – een vervangende turbo wordt geleverd, ongeacht de oorzaak van het defect.

Olaf Velthuis, algemeen directeur van Turbo’s Hoet: "Als marktleider volgen wij uiteraard de ontwikkelingen in onze branche op de voet en anticiperen daarop in een vroeg stadium of initiëren zelfs de trend. De vervangingsmarkt van turbochargers neemt enorm toe en steeds meer bedrijven zien zich regelmatig in de werkplaats geconfronteerd met auto’s waarvan de turbo vervangen moet worden. Uiteraard kan de garagist dan terecht bij de lokale grossier, terwijl men zich als TurboPartner gesteund weet door de technische knowhow en informatie van Turbo’s Hoet. Onze trainingen zijn uiterst populair want wekelijks ontvangen wij zo’n vijftig cursisten om getraind te worden op het diagnosticeren en vervangen van turbo’s. Wij verwachten dat zich tegen het eind van dit jaar zo’n tweehonderd garagisten  hebben aangemeld om TurboPartner te worden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding