Harrems Tools en Delphi samen in analyse en oplossing

Harrems Tools heeft met Delphi een diagnoseplatform ontwikkeld dat monteurs zowel de analyse van een technisch probleem als de oplossing ervan aanreikt.

Daarnaast kunnen eigenaren/gebruikers van een bij Harrems Tools gekocht testapparaat van Delphi gebruikmaken van de Autotools-helpdesk. Met Delphi sloot de Utrechtse leverancier van handgereedschap en werkplaatsuitrusting recentelijk een overeenkomst. Harrems Tools levert alle hardware en software van het Amerikaanse merk en voegt daar de koppeling met de reparatie- en onderhoudsinformatie van het autotechnische programma AutoTools aan toe.

Harrems Tools voert momenteel 125 merken (A- en B-lijnen), samen goed voor meer dan vijftigduizend artikelen. Achter de schermen is de afgelopen tijd hard gewerkt aan een betere dienstverlening. Een van de resultaten is de compleet nieuwe Corporate Identity Mix, die vanaf 1 januari wordt toegepast. De vakpers kreeg er al een voorproefje van. Alle communicatie-uitingen, waaronder het Toolspecial Magazine, de website en het briefpapier worden aangepast op basis van "een veel strakker en eenduidiger ontwerp." In een latere fase zijn ook de Toolshops aan de beurt.

Verder kijkt directeur Tjep Fennema nauwlettend naar kansen om behalve in de Benelux komend jaar ook Groot-Brittannië te betreden. Gereedschap is er vaak het eigendom van de (frequent van werkgever wisselende) monteur, niet van het garagebedrijf. "Als de mogelijkheden zich voordoen, gaan we ze ook uitvoeren." Onderscheidend ten opzichte van bestaande lokale aanbieders vindt hij het conceptmatige aanbieden van gereedschappen (Toolshop, Toolbase, Toolspecial Magazine) in combinatie met een gestroomlijnde logistiek 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Harrems Tools en Delphi samen in analyse en oplossing - Automobielmanagement.nl

Harrems Tools en Delphi samen in analyse en oplossing

Harrems Tools heeft met Delphi een diagnoseplatform ontwikkeld dat monteurs zowel de analyse van een technisch probleem als de oplossing ervan aanreikt.

Daarnaast kunnen eigenaren/gebruikers van een bij Harrems Tools gekocht testapparaat van Delphi gebruikmaken van de Autotools-helpdesk. Met Delphi sloot de Utrechtse leverancier van handgereedschap en werkplaatsuitrusting recentelijk een overeenkomst. Harrems Tools levert alle hardware en software van het Amerikaanse merk en voegt daar de koppeling met de reparatie- en onderhoudsinformatie van het autotechnische programma AutoTools aan toe.

Harrems Tools voert momenteel 125 merken (A- en B-lijnen), samen goed voor meer dan vijftigduizend artikelen. Achter de schermen is de afgelopen tijd hard gewerkt aan een betere dienstverlening. Een van de resultaten is de compleet nieuwe Corporate Identity Mix, die vanaf 1 januari wordt toegepast. De vakpers kreeg er al een voorproefje van. Alle communicatie-uitingen, waaronder het Toolspecial Magazine, de website en het briefpapier worden aangepast op basis van "een veel strakker en eenduidiger ontwerp." In een latere fase zijn ook de Toolshops aan de beurt.

Verder kijkt directeur Tjep Fennema nauwlettend naar kansen om behalve in de Benelux komend jaar ook Groot-Brittannië te betreden. Gereedschap is er vaak het eigendom van de (frequent van werkgever wisselende) monteur, niet van het garagebedrijf. "Als de mogelijkheden zich voordoen, gaan we ze ook uitvoeren." Onderscheidend ten opzichte van bestaande lokale aanbieders vindt hij het conceptmatige aanbieden van gereedschappen (Toolshop, Toolbase, Toolspecial Magazine) in combinatie met een gestroomlijnde logistiek 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding