Automechanika Frankfurt 2012: Fotogalerij

’s Werelds belangrijkste vakbeurs voor de autosector is ongetwijfeld de Automechanika Frankfurt. Afgelopen dinsdag gingen de poorten open voor de pers, en AM was daar natuurlijk bij.

In 2012 speelt de beurs zich af van 11 tot en met 16 september. Onomstreden is behalve de omvang van de beurs (waar het gebruik van de shuttlebus tussen de diverse hallen allesbehalve een luxe is) ook het mondiale karakter ervan. Nederland is daarin goed vertegenwoordigd (zie fotogalerij) met meer dan 100 deelnemers

Het overweldigende aanbod bestrijkt de vakgebieden Onderdelen, Werkplaats- en Tankstationuitrusting, IT en Management, Wasinstallaties, Accessoires en Tuning. Een breed geschakeerd programma van seminars, workshops en tentoonstellingen omlijst het geheel.

AM ging op pad en kwam met de volgende foto’s weer terug, zie fotogalerij rechts. Dubbelklikken levert een groot formaat.

Reacties

Mooie fotorapportage. Volgende tevens incl. JDS bedrijfsautomatisering met Plan-IT Werkstatt?

Geplaatst door: Leon Wonnink op
Automechanika Frankfurt 2012: Fotogalerij - Automobielmanagement.nl

Automechanika Frankfurt 2012: Fotogalerij

’s Werelds belangrijkste vakbeurs voor de autosector is ongetwijfeld de Automechanika Frankfurt. Afgelopen dinsdag gingen de poorten open voor de pers, en AM was daar natuurlijk bij.

In 2012 speelt de beurs zich af van 11 tot en met 16 september. Onomstreden is behalve de omvang van de beurs (waar het gebruik van de shuttlebus tussen de diverse hallen allesbehalve een luxe is) ook het mondiale karakter ervan. Nederland is daarin goed vertegenwoordigd (zie fotogalerij) met meer dan 100 deelnemers

Het overweldigende aanbod bestrijkt de vakgebieden Onderdelen, Werkplaats- en Tankstationuitrusting, IT en Management, Wasinstallaties, Accessoires en Tuning. Een breed geschakeerd programma van seminars, workshops en tentoonstellingen omlijst het geheel.

AM ging op pad en kwam met de volgende foto’s weer terug, zie fotogalerij rechts. Dubbelklikken levert een groot formaat.

Reacties

Mooie fotorapportage. Volgende tevens incl. JDS bedrijfsautomatisering met Plan-IT Werkstatt?

Geplaatst door: Leon Wonnink op