Hij is gratis te downloaden in de App Store. Voor Android smartphones is er een verbeterde app (te vinden in Google Play) ten opzichte van de in mei geïntroduceerde versie. Op die manier kunnen klanten met een smartphone op ieder gewenst moment een bestelling plaatsen in de webshop van Berner.

De zoekfunctie en barcodescanner leiden de gebruiker naar het gewenste artikel. Nummers, omschrijvingen en barcodes kunneningegeven worden in de aanwezige zoekbalk. Direct na het ingeven van letters en cijfers worden al suggesties getoond. Ter introductie van de nieuwe c.q. vernieuwde app biedt Berner klanten die vóór eind 2012 via hun smartphone een bestelling plaatsen in de webshop een tegoed cadeau voor een volgende bestelling.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding