Tijink trad in juni 1996 in dienst bij Hamer Installatietechniek B.V. en werkte in de voorbije jaren zowel voor de automotive als tankstationdivise. Twee jaar geleden voltrok zich bij de onderneming een wijziging in de bedrijfsvoering. De organisatie kreeg meerdere vestigingen (Rosmalen, Dordrecht, Apeldoorn, Assen en het Belgische Zwijndrecht) waar lokale bedrijfsleiders verantwoordelijk waren voor uitvoering en verkoop. Nu deze opzet een stevig fundament heeft, is volgens Tijink zijn eigen functie min of meer overbodig geworden. Spijt daarvan heeft hij niet. "Ik ben nauw betrokken geweest bij deze verandering en sta er hoe dan ook zeer positief tegenover, los van mijn persoonlijke situatie. Het is einde oefening bij deze geslaagde missie." Tijink verwijst naar een bekende term uit de sport: "Niemand is groter dan de club!"  

Eurosafe Solutions is een familiebedrijf dat in valbeveiliging doet, met meerdere vestigingen in en buiten Nederland. Tijink: "De gehele afwikkeling bij Hamer gaat in uiterst goeie harmonie en naar ieders tevredenheid. We hebben 16,5 jaar veel met elkaar meegemaakt en ik ben een grote ervaring rijker. Hamer is voor mij heel erg ‘wij’ en dat zal nog wel een tijd zo blijven."  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding