Rocar-Tech Garage organiseert training TPMS

Rocar-Tech Garage Equipment B.V. organiseert voor technici in de werkplaats een training op het gebied van bandenspanningscontrole.

Aanleiding voor het initiatief zijn de recente en aanstaande verandering op dit gebied. Per 1 november 2012 moeten nieuw ontwikkelde auto’s voorzien zijn van een bandenspanningscontrolesysteem. En per 1 november 2014 dienen alle nieuw te verkopen auto’s te zijn uitgerust met een dergelijk systeem. Voor de aftersales heeft dit grote gevolgen, stelt Rocar-Tech Garage.

De training is gratis en belicht de werking van de TPMS-sensor, overdracht en verwerking van signalen en de elektronica.  Inbegrepen is verder het werken met een tester om diagnose te stellen aan het systeem. De cursus vindt plaats op dinsdag 9 april 2013 van 19.00 tot 22.00 uur.

Rocar-Tech Garage organiseert training TPMS - Automobielmanagement.nl

Rocar-Tech Garage organiseert training TPMS

Rocar-Tech Garage Equipment B.V. organiseert voor technici in de werkplaats een training op het gebied van bandenspanningscontrole.

Aanleiding voor het initiatief zijn de recente en aanstaande verandering op dit gebied. Per 1 november 2012 moeten nieuw ontwikkelde auto’s voorzien zijn van een bandenspanningscontrolesysteem. En per 1 november 2014 dienen alle nieuw te verkopen auto’s te zijn uitgerust met een dergelijk systeem. Voor de aftersales heeft dit grote gevolgen, stelt Rocar-Tech Garage.

De training is gratis en belicht de werking van de TPMS-sensor, overdracht en verwerking van signalen en de elektronica.  Inbegrepen is verder het werken met een tester om diagnose te stellen aan het systeem. De cursus vindt plaats op dinsdag 9 april 2013 van 19.00 tot 22.00 uur.