Fuchs importeur Hunter wielservice-apparatuur

Fuchs Workshop Equipment is met ingang van april exclusief importeur van Hunter wielservice-apparatuur voor vrachtwagens en bussen, alsmede traditionele balanceer- en (de-)montage-apparatuur voor personenwagens.

Hunter Engineering is een wereldwijd opererende fabrikant met een sterke positie op het gebied van werkplaatsapparatuur. Tijdens de beurs Reifen 2014 in Essen (27 t/m 30 mei) introduceert Hunter de Revolution. Deze volautomatische banden(de-)monteerapparaat voor personenwagens reduceert de benodigde hoeveelheid menselijke handelingen tot een minimum. Verder levert Fuchs Workshop Equipment bandenservice-apparatuur van Hunter met homologaties voor VAG en BMW.

Fuchs Workshop Equipment kwam recentelijk in het nieuws als de nieuwe importeur van Fuchs Hydraulik.

 

 

Fuchs importeur Hunter wielservice-apparatuur - Automobielmanagement.nl

Fuchs importeur Hunter wielservice-apparatuur

Fuchs Workshop Equipment is met ingang van april exclusief importeur van Hunter wielservice-apparatuur voor vrachtwagens en bussen, alsmede traditionele balanceer- en (de-)montage-apparatuur voor personenwagens.

Hunter Engineering is een wereldwijd opererende fabrikant met een sterke positie op het gebied van werkplaatsapparatuur. Tijdens de beurs Reifen 2014 in Essen (27 t/m 30 mei) introduceert Hunter de Revolution. Deze volautomatische banden(de-)monteerapparaat voor personenwagens reduceert de benodigde hoeveelheid menselijke handelingen tot een minimum. Verder levert Fuchs Workshop Equipment bandenservice-apparatuur van Hunter met homologaties voor VAG en BMW.

Fuchs Workshop Equipment kwam recentelijk in het nieuws als de nieuwe importeur van Fuchs Hydraulik.