Mekonomen Group partner Scandinavië HaynesPro

Mekonomen Group in Zweden heeft een partnerovereenkomst getekend met HaynesPro, de Nederlandse aanbieder van online technische informatie voor de automotive aftermarket.

Als gevolg van de deal krijgen de aangesloten servicecenters via hun catalogus toegang tot de HaynesPro-data. Mekonomen Nordic is actief in Zweden, Noorwegen en Finland. Eind 2013 had de onderneming vierhonderd winkels en 2.300 aangesloten servicecenters, die opereren onder de merken Mekonomen, MekoPartner en Speedy.

De overeenkomst met HaynesPro moet de Mekonomen-garages in staat stellen efficiënter hun reparaties uit te voeren. Ook het bestellen van de juiste onderdelen zou er eenvoudiger door worden. HaynesPro is overigens niet de enige partner waarmee Mekonomen Group samenwerkt als het gaat om technische data.
Het in Leusden zetelende HaynesPro zegt in Europa marktleider te zijn op het gebied van online technische informatie voor de automotive aftermarket. Sinds 1995 levert het bedrijf een meertalige database. Op dit moment heeft HaynesPro meer dan veertigduizend gebruikers in geheel Europa.

 

Mekonomen Group partner Scandinavië HaynesPro - Automobielmanagement.nl

Mekonomen Group partner Scandinavië HaynesPro

Mekonomen Group in Zweden heeft een partnerovereenkomst getekend met HaynesPro, de Nederlandse aanbieder van online technische informatie voor de automotive aftermarket.

Als gevolg van de deal krijgen de aangesloten servicecenters via hun catalogus toegang tot de HaynesPro-data. Mekonomen Nordic is actief in Zweden, Noorwegen en Finland. Eind 2013 had de onderneming vierhonderd winkels en 2.300 aangesloten servicecenters, die opereren onder de merken Mekonomen, MekoPartner en Speedy.

De overeenkomst met HaynesPro moet de Mekonomen-garages in staat stellen efficiënter hun reparaties uit te voeren. Ook het bestellen van de juiste onderdelen zou er eenvoudiger door worden. HaynesPro is overigens niet de enige partner waarmee Mekonomen Group samenwerkt als het gaat om technische data.
Het in Leusden zetelende HaynesPro zegt in Europa marktleider te zijn op het gebied van online technische informatie voor de automotive aftermarket. Sinds 1995 levert het bedrijf een meertalige database. Op dit moment heeft HaynesPro meer dan veertigduizend gebruikers in geheel Europa.