Hiervoor heeft het merk de Hella Nussbaum Solutions-groep overgekocht. Het productportfolio "workshop equipment" van Hella Gutmann Solutions is nog een stap uitgebreider: naast werkplaatsuitrusting zoals diagnosetoestellen, looplampen en batterijladers omvat de productlijn nu ook workshopequipment van Hella Nussbaum Solutions voor onderhoud en reparatie van aircosystemen en motorkoeling. Hiertoe behoren onder andere de aircoservicestations ‘Husky’, bijhorende olieën, speciale airco-gereedschappen en accessoires.

Hella Nussbaum Solutions bestond al grotendeels uit Hella-aandelen; nu heeft Hella Gutmann Solutions de resterende aandelen overgekocht. Hierdoor bezit de Hella-groep nu honderd procent van de aandelen van beide joint-ventures.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding