De werkplaatsexperts staan klaar om geïnteresseerden te woord over het optimaliseren van de werkplaats. "Vaak is de werkplaats door een paar kleine wijzigingen veel efficiënter indelen, waardoor men sneller kan werken en meer klanten in eenzelfde tijdsbestek is te bedienen. Dit kan veel kosten besparen," aldus een woordvierder.  Autec-VLT heeft meerdere ‘before’ en ‘after’-voorbeelden.

Autec-VLT presenteert de nieuwe 128 pagina’s tellende catalogus dat een compleet overzicht van het productprogramma, ideeën voor werkplaatsindelingen, informatie over de onderhoudscontracten met garantieverlenging en apk-teststraten laat zien. Tijdens de Open Dagen is de nieuwe modellenserie Autec rijbanen-schaarhefbruggen te zien. De ASW-serie hefbruggen heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van standaard schaarhefbruggen die veiligheid, kwaliteit en gebruiksgemak vergroten.

Daarnaast is er de introductie van de nieuwe Giuliano GTC-QX-Plus automatische bandenlepel. De GTC-QX-Plus is een nieuwe automatische bandenlepel voor banden demontage apparaten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding