Autec-VLT organiseert eigen vakbeurs in Montfoort

Op 1, 2 en 3 november organiseert equipmentleverancier Autec-VLT de Autec-VLT Vakbeurs in haar showroom in Montfoort.

Autec-VLT organiseert eigen vakbeurs in Montfoort

Tijdens de driedaagse vakbeurs is nagenoeg het hele programma en noviteiten van Autec-VLT te zien, functioneel en werkend. De showroom cq. werkplaats heeft een oppervlakte van 800 m2. Hier is het complete programma van Autec-VLT te zien. Het bedrijf levert hefbruggen en apparatuur voor wielservice, remmentesten, diagnose, emissie en aircoservice.

Tevens vindt op dinsdag 1 november de uitreiking plaats aan we winnaars van de ‘Via Montfoort naar Abu Dhabi’ actie. Dit is de Grand Prix Formule 1 actie die plaatsvond tijdens de laatste editie van de Autec-VLT Vakbeurs in mei van dit jaar. De winnaars zijn Jack Schuit (Aftersales Manager bij Autobedrijf Dirk Barten), Evert Stigter (Operations Manager bij MAN Nederland Dealer) en Kees van der Lee (Bosch Car Service van der Lee, Bleskensgraaf).

De vakbeurs vindt van 1 t/m 3 november in Montfoort plaats van 14.00-22.00 uur.

Autec-VLT organiseert eigen vakbeurs in Montfoort - Automobielmanagement.nl

Autec-VLT organiseert eigen vakbeurs in Montfoort

Op 1, 2 en 3 november organiseert equipmentleverancier Autec-VLT de Autec-VLT Vakbeurs in haar showroom in Montfoort.

Autec-VLT organiseert eigen vakbeurs in Montfoort

Tijdens de driedaagse vakbeurs is nagenoeg het hele programma en noviteiten van Autec-VLT te zien, functioneel en werkend. De showroom cq. werkplaats heeft een oppervlakte van 800 m2. Hier is het complete programma van Autec-VLT te zien. Het bedrijf levert hefbruggen en apparatuur voor wielservice, remmentesten, diagnose, emissie en aircoservice.

Tevens vindt op dinsdag 1 november de uitreiking plaats aan we winnaars van de ‘Via Montfoort naar Abu Dhabi’ actie. Dit is de Grand Prix Formule 1 actie die plaatsvond tijdens de laatste editie van de Autec-VLT Vakbeurs in mei van dit jaar. De winnaars zijn Jack Schuit (Aftersales Manager bij Autobedrijf Dirk Barten), Evert Stigter (Operations Manager bij MAN Nederland Dealer) en Kees van der Lee (Bosch Car Service van der Lee, Bleskensgraaf).

De vakbeurs vindt van 1 t/m 3 november in Montfoort plaats van 14.00-22.00 uur.