CBX Nederland verruilt Auto Prof Gorinchem voor eigen huis-show

CBX Nederland zal niet aanwezig zijn op de Auto Prof Vakbeurs Gorinchem 2017 die van 7 t/m 9 februari plaatsvindt. Dit laat de equipmentleverancier weten.

CBX Nederland verruilt Auto Prof Gorinchem voor eigen huis-show

In plaats van deelname aan de vakbeurs zal CBX kiezen voor een eigen huis-show. Directeur Maurits Golüke zegt met de eigen huis-show meer de volle aandacht te geven aan de technieken die achter het product schuil gaan door middel van instructies en demonstraties: "Daarom zullen wij een huis-show houden en deze niet als ‘beurs’ willen betitelen, maar deze als ‘kennis event’ met de nadruk op ‘kennis’." De bezoeker zal ook ruimschoots in de gelegenheid worden gesteld om met de opgestelde apparatuur te ‘spelen.’ Centraal staan het 3D uitlijnen, balanceertechniek, dé- en monteren van banden met TECO wielservice-apparatuur en aircoservice.
Eerste huis-show
Het eerste kennisevent’ zal worden gehouden aan de Poppenbouwing 2a in Geldermalsen, van donderdag 23 t/m zaterdag 25 februari 2017.

CBX Nederland verruilt Auto Prof Gorinchem voor eigen huis-show - Automobielmanagement.nl

CBX Nederland verruilt Auto Prof Gorinchem voor eigen huis-show

CBX Nederland zal niet aanwezig zijn op de Auto Prof Vakbeurs Gorinchem 2017 die van 7 t/m 9 februari plaatsvindt. Dit laat de equipmentleverancier weten.

CBX Nederland verruilt Auto Prof Gorinchem voor eigen huis-show

In plaats van deelname aan de vakbeurs zal CBX kiezen voor een eigen huis-show. Directeur Maurits Golüke zegt met de eigen huis-show meer de volle aandacht te geven aan de technieken die achter het product schuil gaan door middel van instructies en demonstraties: "Daarom zullen wij een huis-show houden en deze niet als ‘beurs’ willen betitelen, maar deze als ‘kennis event’ met de nadruk op ‘kennis’." De bezoeker zal ook ruimschoots in de gelegenheid worden gesteld om met de opgestelde apparatuur te ‘spelen.’ Centraal staan het 3D uitlijnen, balanceertechniek, dé- en monteren van banden met TECO wielservice-apparatuur en aircoservice.
Eerste huis-show
Het eerste kennisevent’ zal worden gehouden aan de Poppenbouwing 2a in Geldermalsen, van donderdag 23 t/m zaterdag 25 februari 2017.