Auto Prof Hardenberg trekt ruim 8.000 bezoekers

Auto Prof in Hardenberg werd op 17, 18 en 19 oktober bezocht door 8.016 professionals uit de automotive- en schadeherstelbranche.

Auto Prof Hardenberg trekt ruim 8.000 bezoekers

In totaal namen 105 exposanten deel aan de beurs. Zowel exposanten als bezoekers waren ‘erg te spreken over de extra aandacht voor kennis en beleving op de beursvloer door onder meer de Schade Experience Hal’, aldus de beursorganisatie.

Meerdere exposanten maakten onderdeel uit van het nieuwe initiatief ‘Schade Experience Hal’. In deze hal stonden uitsluitend schade-gerelateerde bedrijven. Zo plaatste Cleijsen B.V. een grote spuitcabine van Garmat Europe. Hier waren doorlopend demonstraties te zien door Mipa Nederland en Kristal Coatings. "Dit nieuwe concept werd goed ontvangen. Bezoekers stonden op sommige momenten rijen dik te kijken naar de verschillende demo’s", aldus Vincent Bilanovic namens Auto Prof.

De beursorganisatie keek tevreden terug op drie dagen beurs. Zo toonden exposanten veel betrokkenheid op het gebied van kennissessies, demonstraties en trainingen op de beursvloer wat de kennis en beleving op de beursvloer ten goede kwam. "In elke hal was veel te leren, te zien, te beleven en te testen", aldus Bilanovic. Ook de managementmiddag van Automobiel Management met Tim Coronel werd goed bezocht.

Auto Prof gaat nu verder als Auto Prof AMT Live. De nieuwe titel werd op de eerste beursdag bekend gemaakt. Op de beursvloer werd het meerjarige samenwerkingscontract getekend. Auto Prof en AMT gaan een samenwerking aan voor minimaal drie jaar met intentie tot langer. De eerste editie van dit nieuwe samenwerkingsverband is op 30 januari tot en met 1 februari 2018 in Evenementenhal Gorinchem.

Auto Prof Hardenberg trekt ruim 8.000 bezoekers - Automobielmanagement.nl

Auto Prof Hardenberg trekt ruim 8.000 bezoekers

Auto Prof in Hardenberg werd op 17, 18 en 19 oktober bezocht door 8.016 professionals uit de automotive- en schadeherstelbranche.

Auto Prof Hardenberg trekt ruim 8.000 bezoekers

In totaal namen 105 exposanten deel aan de beurs. Zowel exposanten als bezoekers waren ‘erg te spreken over de extra aandacht voor kennis en beleving op de beursvloer door onder meer de Schade Experience Hal’, aldus de beursorganisatie.

Meerdere exposanten maakten onderdeel uit van het nieuwe initiatief ‘Schade Experience Hal’. In deze hal stonden uitsluitend schade-gerelateerde bedrijven. Zo plaatste Cleijsen B.V. een grote spuitcabine van Garmat Europe. Hier waren doorlopend demonstraties te zien door Mipa Nederland en Kristal Coatings. "Dit nieuwe concept werd goed ontvangen. Bezoekers stonden op sommige momenten rijen dik te kijken naar de verschillende demo’s", aldus Vincent Bilanovic namens Auto Prof.

De beursorganisatie keek tevreden terug op drie dagen beurs. Zo toonden exposanten veel betrokkenheid op het gebied van kennissessies, demonstraties en trainingen op de beursvloer wat de kennis en beleving op de beursvloer ten goede kwam. "In elke hal was veel te leren, te zien, te beleven en te testen", aldus Bilanovic. Ook de managementmiddag van Automobiel Management met Tim Coronel werd goed bezocht.

Auto Prof gaat nu verder als Auto Prof AMT Live. De nieuwe titel werd op de eerste beursdag bekend gemaakt. Op de beursvloer werd het meerjarige samenwerkingscontract getekend. Auto Prof en AMT gaan een samenwerking aan voor minimaal drie jaar met intentie tot langer. De eerste editie van dit nieuwe samenwerkingsverband is op 30 januari tot en met 1 februari 2018 in Evenementenhal Gorinchem.