Autodealerregeling geldig tot 1 april 2008

Medewerkers van autodealerbedrijven, leasemaatschappijen of verhuurmaatschappijen wisselen vaak regelmatig van (lease)auto.

Speciaal voor hen is er de autodealerregeling: daarbij wordt de bijtelling berekend volgens een bijtellingstaffel waarin per automerk een bij een bepaalde salariscategorie behorende bijtellingswaarde is opgenomen. De regeling is nu verlengd tot 1 april 2008. De bijtelling blijft daardoor tot en met maart berekend worden over de prijzen zoals die in 2007 golden. Over de nieuwe regeling wordt nog volop onderhandeld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autodealerregeling geldig tot 1 april 2008 - Automobielmanagement.nl

Autodealerregeling geldig tot 1 april 2008

Medewerkers van autodealerbedrijven, leasemaatschappijen of verhuurmaatschappijen wisselen vaak regelmatig van (lease)auto.

Speciaal voor hen is er de autodealerregeling: daarbij wordt de bijtelling berekend volgens een bijtellingstaffel waarin per automerk een bij een bepaalde salariscategorie behorende bijtellingswaarde is opgenomen. De regeling is nu verlengd tot 1 april 2008. De bijtelling blijft daardoor tot en met maart berekend worden over de prijzen zoals die in 2007 golden. Over de nieuwe regeling wordt nog volop onderhandeld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding