Fleet Support breidt uit

Martinus Meindertsma (43 ) wordt de nieuwe manager services bij Fleet Support.

Het betreft een nieuwe functie. Volgens Fleet Support kiezen steeds meer bedrijven voor volledige outscourcing van hun wagenpark. De afdeling Services moet dit in goede banen leiden. Meindertsma komt uit de leasebranche: bij ING Car Lease heeft hij de functies van hoofd verkoop binnendienst en key account manager ingevuld. Vanaf 1999 heeft hij voor De Lage Landen Translease gewerkt als key account manager, manager e-business en manager Marketing & (e-)Communication.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Fleet Support breidt uit - Automobielmanagement.nl

Fleet Support breidt uit

Martinus Meindertsma (43 ) wordt de nieuwe manager services bij Fleet Support.

Het betreft een nieuwe functie. Volgens Fleet Support kiezen steeds meer bedrijven voor volledige outscourcing van hun wagenpark. De afdeling Services moet dit in goede banen leiden. Meindertsma komt uit de leasebranche: bij ING Car Lease heeft hij de functies van hoofd verkoop binnendienst en key account manager ingevuld. Vanaf 1999 heeft hij voor De Lage Landen Translease gewerkt als key account manager, manager e-business en manager Marketing & (e-)Communication.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding