RPMcar is producent van backoffice oplossingen voor autodealers. Tijdige en accurate verkoop- en managementinformatie uit RPMcar software oplossingen stelt autodealers in staat om in een (multi) merken omgeving de winstgevendheid te verbeteren.

ROPAM, onderdeel van de Paradigit Groep, heeft overeenstemming bereikt met de curator over de doorstart van de activiteiten van RPMcar Automotive. Door het faillissement van haar moeder, de VanLoon IT groep, was ook RPMcar Automotive in staat van faillissement geraakt. Het nieuwe bedrijf is vanaf 24 oktober gevestigd in het nieuwe hoofdkantoor van de Paradigit Groep aan de A2 in Eindhoven.

Marco Verschuren, Operations Manager: "We zijn buitengewoon blij met de doorstart. De kernleden van zowel het technische als het commerciële team gaan mee. De sterke positie van de Paradigit Groep geeft bovendien extra zekerheid dat hoogwaardige kennis behouden blijft. Tot nu toe hebben alle klanten dan ook aangegeven de relatie te willen continueren."

Arjen de Koning, CEO van de Paradigit Groep, spreekt van voortzetting van de filosofie die van Skool Automatisering het snelst groeiende ICT concept in het basisonderwijs maakt. "Ik wil met slimme ICT oplossingen de bedrijfsprocessen verbeteren in een hele verticale bedrijfskolom. RPMcar doet dat in de automotive retail branche, van importeur tot dealer. Dat is uniek en dat voegt waarde toe aan de Paradigit Groep."