Het is de ambitie van ASN Groep om dagelijks de verwachting van opdrachtgevers en hun klanten te overtreffen. De synergie van de kracht van lokaal ondernemerschap en de regie van een centrale organisatie is hierbij een krachtige driver. Dit bewijst zich dan ook jaar in, jaar uit.

ASN Groep is innovatief in product en proces en kan centraal en op maat voor elke opdrachtgever de gemaakte afspraken landelijk inregelen. Wij geloven in afspraak = afspraak en willen daarom de gewone zaken ongelooflijk goed doen. 

Klanttevredenheid

ASN Groep laat dagelijks de klanttevredenheid van berijders onafhankelijk meten en publiceert deze real time en online op www. asngroep.nl . Kijkt u eens om te zien wat klanten van onze dienstverlening vinden, want uiteindelijk bepaalt vooral onze klant of wij ons werk goed gedaan hebben!

ASN Groep – Pleimuiden 4 – Amsterdam – 020-4488020 – http://www.asngroep.nl/