Dus voor de groot wagenparkbeheerder, de kleine zelfstandige en de particulier; altijd advies toegespitst op uw persoonlijke mobiliteitsbehoefte. Autolease Midden Nederland heeft als professionele universele leasemaatschappij meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van leasing en verhuur en beheert een wagenpark van ruim 3100 voertuigen. Daarnaast beschikt Autolease Midden Nederland over twee business units: De Waal Autoverhuur en SmiLease Particuliere Autolease.

De Waal Autoverhuur

Onder het Euromobil label biedt De Waal Autoverhuur voor zowel bedrijven als particulieren de mogelijkheid om voor een korte of langere periode (shortlease) een auto te huren. Aan al uw mobiliteitsbehoeften kunnen wij voldoen; van het leveren van een passende voorloopauto tot het invullen van een tijdelijke uitbreiding van het wagenpark.

SmiLease

Onder de naam SmiLease richten wij ons volledig op particuliere autolease. Operationele leasemogelijkheden zijn al enige tijd ingeburgerd in de zakelijke markt. Lange tijd was er voor een particulier geen goede oplossing om te profiteren van alle voordelen die leasing met zich meebrengt. Daar brengt SmiLease nu verandering in. Dankzij SmiLease kan nu ook de particulier voor een vast bedrag per maand een auto rijden. In dit maandbedrag zijn alle autozaken, zoals reparatie, onderhoud, wegenbelasting, afschrijving en verzekering opgenomen.

Klantgericht

Autolease Midden Nederland is een sympathieke en klantgerichte leasemaatschappij waarbij duurzaam ondernemen en partnership hand in hand gaan. Naast het proactief beheren van wagenparken zijn we een betrouwbare en flexibele partner in het invullen van individuele mobiliteitsbehoefte van onze relaties. Dit gebeurt in een prettige en gezonde werkomgeving waarbij er voor onze mensen volop ruimte is voor de ontplooiing van hun competenties.

Bij de leasemaatschappij waar het motto ”mensen maken leasing” centraal staat, gaat een persoonlijke benadering door onze 26 enthousiaste collega’s hand in hand met de tevredenheid van u en uw berijd(st)ers.