"Het voertuig in de oorspronkelijke staat herstellen is immers de eerste prioriteit van de eigenaar of wagenparkbeheerder", zegt Johan van der Zwan (Business Unit Manager).

SikaGard-producten zijn geavanceerde, beschermende coatings die zijn aangepast aan de specifieke eisen van autoreparatie- en spuitbedrijven. Zij bieden volgens Van der Zwan "best-in-class toepassingseigenschappen" en zijn ontworpen c.q. getest om onder extreme omstandigheden gebruikt te worden in professionele autoschadeherstelbedrijven.

Het assortiment omvat vier productgroepen:

SikaGard®-6060 – corrosiewerende underbody coating

SikaGard®-6470 – anti-steenslagcoating

SikaGard®-6220 – duurzame wax voor holle ruimtes

SikaGard®-6250 – thixotrope spuitbare wax voor holle ruimtes

Professionals

De productrange van VIBA in Zoetermeer is over de volle breedte gericht op professionals in de autobranche – schadeherstel én daarbuiten. Van veersystemen tot speciaal equipement; van brandstofadditieven tot veiligheidsschoenen. Maar ook onderhoudsmiddelen, dakdragers en fietsendragers, tapes, speciaallijmen en -gereedschappen, ruitverlijming en -reparatiesystemen.

Meer informatie:

T +31 (0)79 330 67 50

F +31 (0)79 330 67 99

automotive@viba.nl

www.viba.nl/automotive