GMTO signaleert serieuze kennisachterstand in werkplaats

Opleider GMTO helpt autobedrijven om het niveau van de monteurs in kaart te brengen, om daarna met een maatwerk scholingsprogramma de oplossing te bieden. “Het is misschien niet leuk om te horen, maar we lopen te vaak tegen een flinke kennisachterstand aan”, stelt John Philips, eigenaar van GMTO.

GMTO signaleert serieuze  kennisachterstand  in werkplaats

Bij de universeel met meerdere vestigingen is de kennis vaak nog behoorlijk actueel. Bij de zelfstandige onafhankelijke garagehouder blijkt vaak een flinke inhaalslag noodzakelijk. "Met die kennistest houden we bedrijven een spiegel voor." En GMTO komt met de oplossing om te zorgen dat onderhoud, reparatie en diagnose in de eigen werkplaats kan worden verricht. "GMTO zorgt ervoor dat autobedrijven slimmer, wijzer en beter de toekomst in kunnen."

45 locaties
De maatwerk scholingsprogramma’s worden gegeven op een van de 45 locaties in Nederland. Real-life trainingen worden gecombineerd met e-learning. "E-learning is effectief om snel kennis bij te spijkeren en kan in de avonduren worden gevolgd." De inhoud van de programma’s wordt door GMTO constant aangepast aan de stand van de techniek en de behoeftes bij de garagebedrijven. Een goed voorbeeld is de training rond hybride techniek waarbij het veiligstellen bij een calamiteit een belangrijk item is, zodat veilig en volgens de ARBO- en verzekeringsvoorwaarden kan worden gewerkt. "Wij willen garagebedrijven ontzorgen met panklare oplossingen en een totaalpakket, vandaar onze helpdesk bij lastige technische kwesties en het initiatief om zelf ook werkplaats equipment te verkopen."

Pass Thru met GMTO
Autofabrikanten zijn wettelijk verplicht om ook universele garagisten toegang te verlenen tot hun kennis- en softwarebanken. De ongebonden garagist moet echter heel wat hindernissen overwinnen. GMTO biedt al enige tijd een Pass Thru training aan, maar kan ook universele garagisten ontzorgen door dit traject over te nemen. "Wij leveren voor bijna alle merken een turn-key oplossing. Het enige wat de garagehouder hoeft te doen is een account kopen bij de fabrikant."

GMTO signaleert serieuze kennisachterstand in werkplaats - Automobielmanagement.nl

GMTO signaleert serieuze kennisachterstand in werkplaats

Opleider GMTO helpt autobedrijven om het niveau van de monteurs in kaart te brengen, om daarna met een maatwerk scholingsprogramma de oplossing te bieden. “Het is misschien niet leuk om te horen, maar we lopen te vaak tegen een flinke kennisachterstand aan”, stelt John Philips, eigenaar van GMTO.

GMTO signaleert serieuze  kennisachterstand  in werkplaats

Bij de universeel met meerdere vestigingen is de kennis vaak nog behoorlijk actueel. Bij de zelfstandige onafhankelijke garagehouder blijkt vaak een flinke inhaalslag noodzakelijk. "Met die kennistest houden we bedrijven een spiegel voor." En GMTO komt met de oplossing om te zorgen dat onderhoud, reparatie en diagnose in de eigen werkplaats kan worden verricht. "GMTO zorgt ervoor dat autobedrijven slimmer, wijzer en beter de toekomst in kunnen."

45 locaties
De maatwerk scholingsprogramma’s worden gegeven op een van de 45 locaties in Nederland. Real-life trainingen worden gecombineerd met e-learning. "E-learning is effectief om snel kennis bij te spijkeren en kan in de avonduren worden gevolgd." De inhoud van de programma’s wordt door GMTO constant aangepast aan de stand van de techniek en de behoeftes bij de garagebedrijven. Een goed voorbeeld is de training rond hybride techniek waarbij het veiligstellen bij een calamiteit een belangrijk item is, zodat veilig en volgens de ARBO- en verzekeringsvoorwaarden kan worden gewerkt. "Wij willen garagebedrijven ontzorgen met panklare oplossingen en een totaalpakket, vandaar onze helpdesk bij lastige technische kwesties en het initiatief om zelf ook werkplaats equipment te verkopen."

Pass Thru met GMTO
Autofabrikanten zijn wettelijk verplicht om ook universele garagisten toegang te verlenen tot hun kennis- en softwarebanken. De ongebonden garagist moet echter heel wat hindernissen overwinnen. GMTO biedt al enige tijd een Pass Thru training aan, maar kan ook universele garagisten ontzorgen door dit traject over te nemen. "Wij leveren voor bijna alle merken een turn-key oplossing. Het enige wat de garagehouder hoeft te doen is een account kopen bij de fabrikant."