VWE maakt remarketing eenvoudig

Automotive Trade Center van VWE is een onafhankelijk online platform dat verkopers en kopers wereldwijd samenbrengt. Business Developer Bas Vestering: “Wij maken internationaal zakendoen makkelijk. In combinatie met hoge transactiesnelheden, lage kosten en een efficiënt proces realiseren onze klanten een optimaal rendement.”

VWE maakt remarketing eenvoudig

"Automotive Trade Center maakt het internationaal verhandelen van voertuigen eenvoudig", aldus Vestering. "VWE biedt een totaaloplossing voor de complete business-to-business keten en neemt handelsbarrières weg. We ontzorgen de Nederlandse aanbieder met zijn verkoopproces en de koper met zijn inkoopproces." Automotive Trade Center garandeert onder meer dat het hele transactietraject efficiënt, volgens de actuele wet- en regelgeving en zonder risico’s wordt afgewikkeld. Automotive Trade Center richt zich op de Nederlandse markt en op export. Met de dienst Auto Import Solutions biedt VWE ook een full-service traject voor de import van voertuigen.

Flexibel

Automotive Trade Center onderscheidt zich volgens Vestering ook door een hoge mate van flexibiliteit. "Bedrijven die voertuigen verhandelen, kunnen met ons platform hun complete remarketing-traject invullen. Ze kunnen er ook voor kiezen om Automotive Trade Center in te zetten naast de bestaande systemen die ze gebruiken. Het systeem is flexibel in te richten, zodat aanbieder en koper er het beste uit kunnen halen."

Efficiënt zakendoen

De nieuwste uitbreiding van Automotive Trade Center is Voorraad Nederland, het online B2B verkoopplatform voor Nederlandse bedrijven uit de voertuigbranche. Vestering: "Een veelgehoorde wens van de Nederlandse autobranche was: ‘creëer een plek waar we elkaars actuele, complete aanbod kunnen inzien’. Daaraan geven wij met Voorraad Nederland gehoor. Voorraad Nederland is de centrale plek in Nederland waar alle ORB-erkenninghouders gratis hun voorraad kunnen publiceren en in elkaars voorraad kunnen kijken. Via Voorraad Nederland is het heel makkelijk om efficiënt zaken te doen."

 

VWE maakt remarketing eenvoudig - Automobielmanagement.nl

VWE maakt remarketing eenvoudig

Automotive Trade Center van VWE is een onafhankelijk online platform dat verkopers en kopers wereldwijd samenbrengt. Business Developer Bas Vestering: “Wij maken internationaal zakendoen makkelijk. In combinatie met hoge transactiesnelheden, lage kosten en een efficiënt proces realiseren onze klanten een optimaal rendement.”

VWE maakt remarketing eenvoudig

"Automotive Trade Center maakt het internationaal verhandelen van voertuigen eenvoudig", aldus Vestering. "VWE biedt een totaaloplossing voor de complete business-to-business keten en neemt handelsbarrières weg. We ontzorgen de Nederlandse aanbieder met zijn verkoopproces en de koper met zijn inkoopproces." Automotive Trade Center garandeert onder meer dat het hele transactietraject efficiënt, volgens de actuele wet- en regelgeving en zonder risico’s wordt afgewikkeld. Automotive Trade Center richt zich op de Nederlandse markt en op export. Met de dienst Auto Import Solutions biedt VWE ook een full-service traject voor de import van voertuigen.

Flexibel

Automotive Trade Center onderscheidt zich volgens Vestering ook door een hoge mate van flexibiliteit. "Bedrijven die voertuigen verhandelen, kunnen met ons platform hun complete remarketing-traject invullen. Ze kunnen er ook voor kiezen om Automotive Trade Center in te zetten naast de bestaande systemen die ze gebruiken. Het systeem is flexibel in te richten, zodat aanbieder en koper er het beste uit kunnen halen."

Efficiënt zakendoen

De nieuwste uitbreiding van Automotive Trade Center is Voorraad Nederland, het online B2B verkoopplatform voor Nederlandse bedrijven uit de voertuigbranche. Vestering: "Een veelgehoorde wens van de Nederlandse autobranche was: ‘creëer een plek waar we elkaars actuele, complete aanbod kunnen inzien’. Daaraan geven wij met Voorraad Nederland gehoor. Voorraad Nederland is de centrale plek in Nederland waar alle ORB-erkenninghouders gratis hun voorraad kunnen publiceren en in elkaars voorraad kunnen kijken. Via Voorraad Nederland is het heel makkelijk om efficiënt zaken te doen."