XLLease-familie brede aanbieder van mobiliteit

Het mobiliteitsaanbod van leasemaatschappij XLLease werd vorig jaar uitgebreid met de introductie van XLEasy private lease. Frank van Klink, directeur van XLLease: “Gecombineerd met XLRent autoverhuur biedt de ‘XL-familie’ maatwerkoplossingen voor elke klantvraag rond automobiliteit.”

XLLease-familie brede aanbieder van mobiliteit

XLLease is een flexibele leasemaatschappij met aandacht voor elke onderneming, van grotere MKB-bedrijven tot en met zzp’ers. Vorig jaar werd het aanbod uitgebreid met XLEasy, dat zich richt op private lease. XLEasy bouwt voort op de kennis en ervaring van XLLease en beschikt over het Keurmerk Private Lease. "XLEasy begint nu vleugels te krijgen", constateert Van Klink tevreden. Hij verwacht dat niet alleen XLEasy, maar ook de totale markt voor private lease flink gaat groeien. "Private lease concentreert zich momenteel voornamelijk op auto’s uit het A-segment. Ik verwacht daarnaast een toenemende rol van private lease in het B- en C-segment. Veel voertuigen in deze segmenten worden door particulieren met een financiering gekocht. Ik denk dat private lease een alternatief wordt voor dat deel van het B- en C-segment."

Totaaloplossing
Het derde XL-familielid is XLRent, voortkomend uit de autoverhuur-tak van het moederbedrijf Autohaas Groep. De combinatie van XLLease, XLEasy en XLRent biedt een totaaloplossing voor elke automobiliteitsvraag, aldus Van Klink. "Ons aanbod varieert van zakelijke en particuliere autoverhuur voor één dag tot en met zakelijk longlease en private lease. We bieden zakelijk shortlease en we verhuren zowel personen- als bedrijfsauto’s. Klanten stellen in samenspraak met één contactpersoon hun ideale mobiliteitsmix samen. Lease en bijvoorbeeld rent zijn dus geen afzonderlijke loketten."
Van Klink heeft hoge verwachtingen van deze ontwikkelingen. "XLLease heeft een grote bekendheid. Daar moeten XLEasy en XLRent van profiteren. We benadrukken de familieband in onze marketing en overige uitingen, bijvoorbeeld met de zeer herkenbare logo’s. De boodschap is duidelijk: de XL-familie is uw partner voor de hele automobiliteit-keten."

XLLease-familie brede aanbieder van mobiliteit - Automobielmanagement.nl

XLLease-familie brede aanbieder van mobiliteit

Het mobiliteitsaanbod van leasemaatschappij XLLease werd vorig jaar uitgebreid met de introductie van XLEasy private lease. Frank van Klink, directeur van XLLease: “Gecombineerd met XLRent autoverhuur biedt de ‘XL-familie’ maatwerkoplossingen voor elke klantvraag rond automobiliteit.”

XLLease-familie brede aanbieder van mobiliteit

XLLease is een flexibele leasemaatschappij met aandacht voor elke onderneming, van grotere MKB-bedrijven tot en met zzp’ers. Vorig jaar werd het aanbod uitgebreid met XLEasy, dat zich richt op private lease. XLEasy bouwt voort op de kennis en ervaring van XLLease en beschikt over het Keurmerk Private Lease. "XLEasy begint nu vleugels te krijgen", constateert Van Klink tevreden. Hij verwacht dat niet alleen XLEasy, maar ook de totale markt voor private lease flink gaat groeien. "Private lease concentreert zich momenteel voornamelijk op auto’s uit het A-segment. Ik verwacht daarnaast een toenemende rol van private lease in het B- en C-segment. Veel voertuigen in deze segmenten worden door particulieren met een financiering gekocht. Ik denk dat private lease een alternatief wordt voor dat deel van het B- en C-segment."

Totaaloplossing
Het derde XL-familielid is XLRent, voortkomend uit de autoverhuur-tak van het moederbedrijf Autohaas Groep. De combinatie van XLLease, XLEasy en XLRent biedt een totaaloplossing voor elke automobiliteitsvraag, aldus Van Klink. "Ons aanbod varieert van zakelijke en particuliere autoverhuur voor één dag tot en met zakelijk longlease en private lease. We bieden zakelijk shortlease en we verhuren zowel personen- als bedrijfsauto’s. Klanten stellen in samenspraak met één contactpersoon hun ideale mobiliteitsmix samen. Lease en bijvoorbeeld rent zijn dus geen afzonderlijke loketten."
Van Klink heeft hoge verwachtingen van deze ontwikkelingen. "XLLease heeft een grote bekendheid. Daar moeten XLEasy en XLRent van profiteren. We benadrukken de familieband in onze marketing en overige uitingen, bijvoorbeeld met de zeer herkenbare logo’s. De boodschap is duidelijk: de XL-familie is uw partner voor de hele automobiliteit-keten."