Monroe lanceert beste schokdemper ooit: de OESpectrum

Monroe neemt haar rol als aftermarket marktleider in de Benelux uiterst serieus. Met haar nieuwe premium schokdemper, de OESpectrum, krijgen de autobedrijven een product waarmee ze het verschil kunnen maken bij de klant. “Rijden is geweldig met de OESpectrum: ongeëvenaarde wegligging zonder comfort te verliezen. Ook uniek is de 5 jaar garantie.”

Monroe lanceert beste schokdemper ooit: de OESpectrum

Peter van Brussel, Senior Country Manager Benelux & UK van Monroe eigenaar Tenneco, heeft de ‘best of both worlds’ van de Monroe OESpectrum zelf mogen ervaren. "Onze nieuwe premium demper zorgt echt voor een nieuwe geweldige rij-ervaring. Met de OESpectrum stuurt een auto heel strak, helt veel minder in de bochten, maar is daarbij nog heerlijk comfortabel." De uitgebalanceerde rij-eigenschappen zijn te danken aan een compleet vernieuwd ontwerp van de demper waarbij het binnenwerk ingrijpend is verbeterd. De inwendige veer die de uitgaande slag stuurt zorgt voor de grootste vernieuwing. "Garagebedrijven hebben nu een topproduct om de automobilist nog meer te laten genieten van autorijden."

Op de koffie
Om de after market warm te maken voor Monroe’s high tech demper gaat sales promotor Burak Tekeli een jaar lang op de koffie bij zo’n 600 garagebedrijven en grossiers in Nederland. Tenneco vindt de tournee door Nederland heel belangrijk, want niet de klant maar de garage bepaalt veelal welke vervangingsdelen worden gemonteerd. "Dus is het belangrijk dat garagisten kennis hebben gemaakt met de Monroe OESpectrum. Ze hebben een prachtig product om de berijders van de premium merken en of de autoliefhebbers meer rijplezier te geven. En de garantietermijn van 5 jaar onderstreept de kwaliteit van de demper nog eens", benadrukt Van Brussel.

Doorgroeien
Voor premiummerken als Audi, BMW en Mercedes is de Monroe OESpectrum per direct beschikbaar. Op moment van schrijven zijn ongeveer 150 van de 416 verschillende types OESpectrum leverbaar voor vele merken en modellen. De nieuwe premiumdemper wordt op termijn de vervanger van de Monroe Reflex. "We hopen met de lancering van deze premiumdemper door te kunnen groeien in de mix van premium schokdempers", besluit Van Brussel.

Monroe lanceert beste schokdemper ooit: de OESpectrum - Automobielmanagement.nl

Monroe lanceert beste schokdemper ooit: de OESpectrum

Monroe neemt haar rol als aftermarket marktleider in de Benelux uiterst serieus. Met haar nieuwe premium schokdemper, de OESpectrum, krijgen de autobedrijven een product waarmee ze het verschil kunnen maken bij de klant. “Rijden is geweldig met de OESpectrum: ongeëvenaarde wegligging zonder comfort te verliezen. Ook uniek is de 5 jaar garantie.”

Monroe lanceert beste schokdemper ooit: de OESpectrum

Peter van Brussel, Senior Country Manager Benelux & UK van Monroe eigenaar Tenneco, heeft de ‘best of both worlds’ van de Monroe OESpectrum zelf mogen ervaren. "Onze nieuwe premium demper zorgt echt voor een nieuwe geweldige rij-ervaring. Met de OESpectrum stuurt een auto heel strak, helt veel minder in de bochten, maar is daarbij nog heerlijk comfortabel." De uitgebalanceerde rij-eigenschappen zijn te danken aan een compleet vernieuwd ontwerp van de demper waarbij het binnenwerk ingrijpend is verbeterd. De inwendige veer die de uitgaande slag stuurt zorgt voor de grootste vernieuwing. "Garagebedrijven hebben nu een topproduct om de automobilist nog meer te laten genieten van autorijden."

Op de koffie
Om de after market warm te maken voor Monroe’s high tech demper gaat sales promotor Burak Tekeli een jaar lang op de koffie bij zo’n 600 garagebedrijven en grossiers in Nederland. Tenneco vindt de tournee door Nederland heel belangrijk, want niet de klant maar de garage bepaalt veelal welke vervangingsdelen worden gemonteerd. "Dus is het belangrijk dat garagisten kennis hebben gemaakt met de Monroe OESpectrum. Ze hebben een prachtig product om de berijders van de premium merken en of de autoliefhebbers meer rijplezier te geven. En de garantietermijn van 5 jaar onderstreept de kwaliteit van de demper nog eens", benadrukt Van Brussel.

Doorgroeien
Voor premiummerken als Audi, BMW en Mercedes is de Monroe OESpectrum per direct beschikbaar. Op moment van schrijven zijn ongeveer 150 van de 416 verschillende types OESpectrum leverbaar voor vele merken en modellen. De nieuwe premiumdemper wordt op termijn de vervanger van de Monroe Reflex. "We hopen met de lancering van deze premiumdemper door te kunnen groeien in de mix van premium schokdempers", besluit Van Brussel.