Waar wilt u naartoe als het om mobiliteit gaat? [Advertorial]

Voorheen kreeg 10% van de werknemers een leaseauto en de rest een reiskostenvergoeding. Dat is niet meer van deze tijd. Mobiliteit wordt steeds meer een inviduele keuze.

Als goed werkgever moet u hierop inspelen. Daarnaast is er op het gebied van mobiliteit een flinke aardverschuiving gaande. Verstedelijking, digitalisering, elektrisch rijden en nieuwe partijen als Uber, Google en Tesla veranderen in rap tempo het landschap.

Is uw mobiliteit future proof?
Aan u de vraag:’is uw mobiliteitsbeleid future proof?’ Gaat u efficiënt om met uw wagenpark, is deze duurzaam, biedt u mobiliteit op maat voor al uw medewerkers en bent u er klaar voor als straks iedereen elektrisch rijdt?


Athlon, Getting you there

Een hoop vragen waarmee wij u graag helpen. Want dat is wat we doen bij Athlon. Onze klanten van hier naar "there" brengen. Wat is de stip op de horizon van uw mobiliteitsbeleid? Bekijk de 6 belangrijkste bestemmingen, waarmee u direct aan de slag kunt op:

www.athlon.com/gettingyouthere

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Waar wilt u naartoe als het om mobiliteit gaat? [Advertorial] - Automobielmanagement.nl

Waar wilt u naartoe als het om mobiliteit gaat? [Advertorial]

Voorheen kreeg 10% van de werknemers een leaseauto en de rest een reiskostenvergoeding. Dat is niet meer van deze tijd. Mobiliteit wordt steeds meer een inviduele keuze.

Als goed werkgever moet u hierop inspelen. Daarnaast is er op het gebied van mobiliteit een flinke aardverschuiving gaande. Verstedelijking, digitalisering, elektrisch rijden en nieuwe partijen als Uber, Google en Tesla veranderen in rap tempo het landschap.

Is uw mobiliteit future proof?
Aan u de vraag:’is uw mobiliteitsbeleid future proof?’ Gaat u efficiënt om met uw wagenpark, is deze duurzaam, biedt u mobiliteit op maat voor al uw medewerkers en bent u er klaar voor als straks iedereen elektrisch rijdt?


Athlon, Getting you there

Een hoop vragen waarmee wij u graag helpen. Want dat is wat we doen bij Athlon. Onze klanten van hier naar "there" brengen. Wat is de stip op de horizon van uw mobiliteitsbeleid? Bekijk de 6 belangrijkste bestemmingen, waarmee u direct aan de slag kunt op:

www.athlon.com/gettingyouthere

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding