Slim sleutelen begint bij SP Tools

Het gereedschapsmerk SP Tools heeft innovatie in haar DNA versleuteld. De Australiërs bewijzen het opnieuw met een aantal vernieuwende producten. Een goed voorbeeld is de sterkste 3/8” slagmoersleutel ter wereld of werklampen die zich draadloos opladen.

sptools

"Ze zitten nooit stil in Australië", weet Niek Leeuwis, directeur van SP Tools Europe. "En dat zorgt ervoor dat ons merk nog steeds aan populariteit wint in de werkplaats. Qua prijsniveau behoren we tot het middensegment, wat betreft kwaliteit en innovativiteit bij de top van de markt."

Het sterkste jongetje van de klas is de nieuwe 3/8" 16 volt slagmoersleutel, die liefst 392 Nm koppel weet te ontwikkelen bij max. 2300 toeren. Naast sterk en compact is het apparaat ook slim, weet Niek Leeuwis: "De motor heeft geen koolborstels en een gepatenteerd hamermechanisme zorgt voor extra kracht en minder vibraties. Ook het ingebouwde lampje is handig, je ziet altijd waar je aan het werk bent."

Eveneens uit de categorie fijn werken zijn de nieuwe LED-werklampen. Ze zijn verkrijgbaar in een normale (500 lumen lichtopbrengst) of compacte uitvoering (300 lumen lichtopbrengst), beiden verregaand dimbaar en voorzien van een verstelbare magnetische voet. "Opladen gaat via het speciale magnetische laadpad, die je op je gereedschapskar klikt, waarop je vervolgens de werklamp ‘plakt’. Het laadpad is multifunctioneel; je kunt bijvoorbeeld ook je iPhone opladen."

Geïnteresseerd geraakt in de noviteiten van SP Tools? Kijk op de fonkelnieuwe website sptoolseurope.nl voor alle specificaties. Of kom naar stand 103 tijdens AutoProf in Hardenberg om de tools zelf te voelen en te proberen.

Slim sleutelen begint bij SP Tools - Automobielmanagement.nl

Slim sleutelen begint bij SP Tools

Het gereedschapsmerk SP Tools heeft innovatie in haar DNA versleuteld. De Australiërs bewijzen het opnieuw met een aantal vernieuwende producten. Een goed voorbeeld is de sterkste 3/8” slagmoersleutel ter wereld of werklampen die zich draadloos opladen.

sptools

"Ze zitten nooit stil in Australië", weet Niek Leeuwis, directeur van SP Tools Europe. "En dat zorgt ervoor dat ons merk nog steeds aan populariteit wint in de werkplaats. Qua prijsniveau behoren we tot het middensegment, wat betreft kwaliteit en innovativiteit bij de top van de markt."

Het sterkste jongetje van de klas is de nieuwe 3/8" 16 volt slagmoersleutel, die liefst 392 Nm koppel weet te ontwikkelen bij max. 2300 toeren. Naast sterk en compact is het apparaat ook slim, weet Niek Leeuwis: "De motor heeft geen koolborstels en een gepatenteerd hamermechanisme zorgt voor extra kracht en minder vibraties. Ook het ingebouwde lampje is handig, je ziet altijd waar je aan het werk bent."

Eveneens uit de categorie fijn werken zijn de nieuwe LED-werklampen. Ze zijn verkrijgbaar in een normale (500 lumen lichtopbrengst) of compacte uitvoering (300 lumen lichtopbrengst), beiden verregaand dimbaar en voorzien van een verstelbare magnetische voet. "Opladen gaat via het speciale magnetische laadpad, die je op je gereedschapskar klikt, waarop je vervolgens de werklamp ‘plakt’. Het laadpad is multifunctioneel; je kunt bijvoorbeeld ook je iPhone opladen."

Geïnteresseerd geraakt in de noviteiten van SP Tools? Kijk op de fonkelnieuwe website sptoolseurope.nl voor alle specificaties. Of kom naar stand 103 tijdens AutoProf in Hardenberg om de tools zelf te voelen en te proberen.