Autohopper is in 2011 door Mark Dekker en Steven Donselaar gestart voor autobedrijven die de verhuurmarkt willen betreden. Zij krijgen een compleet functionerende shop aangeleverd, inclusief (auto)voor­raad, automatisering, marketingondersteuning, websites, online marketing en opleiding. Afgelopen jaar is de organisatie verder verbeterd, met name op softwaregebied. Dekker. "Alles draait om automatisering. We hebben compleet nieuwe cloudbased software ontwikkeld. In de nabije toekomst kun je er zo je autoverhuur mee regelen. Autoverhuur is daardoor voor de franchisenemer leuk, qua rendement interessant en het brengt je in contact met een nieuwe doelgroep."

Groeiambitie

Inmiddels telt Autohopper 112 vestigingen en in januari 2019 komen er weer 8 deelnemers bij. Dekker, met enige trots. "We zijn er nu klaar voor om verder uit te breiden in gebieden waarin we nog nog ondervertegenwoordigd zijn, zoals in Limburg en de regio Groningen/Friesland. Daarnaast zoeken we in de kop van Noord-Holland nog franchisenemers. In totaal is er nog ruimte voor 50 tot 60 nieuwe Autohoppers."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding