Febi biedt alles voor voertuigreparatie

Wie zelf aan auto’s werkt, herkent het probleem: onderdelen uit de vrije onderdelenhandel kunnen in vorm afwijken. Met problemen tot gevolg bij montage en functioneren. Bij febi maken ze onderscheid: alle vervangonderdelen worden precies en nauwkeurig vervaardigd, waarbij het volgen van opgelegde productietoleranties vanzelfsprekend is.

Febi biedt alles voor voertuigreparatie

Eén van de productgroepen waarbij febi zich onder­scheidt in kwaliteit, is die van distributiekettingen. Een must, want fouten in de distributieketting kunnen leiden tot dure motorschade. "We leveren naast losse kettingen ook complete sets", vertelt Heidi de Kinder, marketingmanager van febi Benelux. "De sets bevatten naast de distributieketting ook hydraulische en mechanische kettingspanners, geleiderails, tandwielen, vaste en spangeleiders, dichtingen, etc. Alles wat nodig is voor complete en professionele reparatie. Alle delen voldoen aan de OE-voorschriften of overtreffen deze zelfs."

Febi biedt recentelijk exclusief IWIS-kettingsets aan met TRITAN-Coating. Op Auto Prof Hardenberg werden de kennis en bijbehorende documentatie getoond, die uiteraard ook via de bekende grossierskanalen beschikbaar is. Langs dezelfde kwaliteitsnorm wordt ook een uitge­breid gamma hardyschijven geleverd; deze worden geproduceerd door OEM-leverancier SGF, wereldmarktleider in de automobielsector, en staan garant voor maximale precisie, comfort en eersteklas pasvorm. Daarnaast biedt febi ruim 8.000 stuur- en ophangingscomponenten voor meer dan 80 internationale voertuigfabrikanten, waarmee 95% van de courante voertuigtypes wordt gedekt.

Febi biedt alles voor voertuigreparatie - Automobielmanagement.nl

Febi biedt alles voor voertuigreparatie

Wie zelf aan auto’s werkt, herkent het probleem: onderdelen uit de vrije onderdelenhandel kunnen in vorm afwijken. Met problemen tot gevolg bij montage en functioneren. Bij febi maken ze onderscheid: alle vervangonderdelen worden precies en nauwkeurig vervaardigd, waarbij het volgen van opgelegde productietoleranties vanzelfsprekend is.

Febi biedt alles voor voertuigreparatie

Eén van de productgroepen waarbij febi zich onder­scheidt in kwaliteit, is die van distributiekettingen. Een must, want fouten in de distributieketting kunnen leiden tot dure motorschade. "We leveren naast losse kettingen ook complete sets", vertelt Heidi de Kinder, marketingmanager van febi Benelux. "De sets bevatten naast de distributieketting ook hydraulische en mechanische kettingspanners, geleiderails, tandwielen, vaste en spangeleiders, dichtingen, etc. Alles wat nodig is voor complete en professionele reparatie. Alle delen voldoen aan de OE-voorschriften of overtreffen deze zelfs."

Febi biedt recentelijk exclusief IWIS-kettingsets aan met TRITAN-Coating. Op Auto Prof Hardenberg werden de kennis en bijbehorende documentatie getoond, die uiteraard ook via de bekende grossierskanalen beschikbaar is. Langs dezelfde kwaliteitsnorm wordt ook een uitge­breid gamma hardyschijven geleverd; deze worden geproduceerd door OEM-leverancier SGF, wereldmarktleider in de automobielsector, en staan garant voor maximale precisie, comfort en eersteklas pasvorm. Daarnaast biedt febi ruim 8.000 stuur- en ophangingscomponenten voor meer dan 80 internationale voertuigfabrikanten, waarmee 95% van de courante voertuigtypes wordt gedekt.