‘In één keer goed én snel’ is een voorwaarde nu na een ruitvervanging en/of ruitreparatie een vastgesteld factuurbedrag mag worden berekend. Goed gereedschap maakt dus het verschil tussen geld verliezen of geld verdienen. Sinds de introductie van de Duobond RL-eez ruitensnijder bezorgt deze de vakman (m/v) die voorruiten moet wisselen een glimlach op het gezicht. De op afstand bedienbare RL-eez is sinds kort nog breder inzetbaar met de introductie van een tool met dubbele rechthoekige zuignap. Met dit hulpstuk kunnen ook ruiten met een sterke bolling, zoals de voorruit van een Mini of een Smart, snel en foutloos los worden gesneden", legt Rensa van Buijten uit. "Het verschil zit niet alleen in de rechthoekige vorm, maar ook in de draadgeleiding over de dubbele pulleys."

Rensa demonstreerde voor vele belangstellenden op stand 116 eigenhandig hoe de uitbreiding van Duobond in de praktijk werkt. "Het is een beursprimeur." Nog meer actie komt van demo’s met de Duobond Dart: het hightech ruitreparatiesysteem waarbij écht alle lucht uit een sterretje in de ruit wordt gezogen en de hars direct en nauwkeurig wordt geïnjecteerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding